file ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ

Περισσότερα
15/04/2014 17:27 #15064 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Φίλε Goude καλησπέρα,
η γνώμη μου είναι όχι,
το καζάνι πρέπει να είναι από ειδικό χαλκό, το ψυγείο μπορεί να είναι, ή, πρέπει να είναι από inox.
NK

Pura vida!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
15/12/2014 20:39 #17269 από john lytas
john lytas απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΒΟΗΘΕΙΑ

ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΟΛΩΝΕΙ.
ΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/12/2014 09:04 #17273 από Christos XM
Christos XM απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Καλημέρα,

Πες μας το τσίπουρο που θολώνει πόσα γράδα είναι; το έχεις σπάσει με νερό; μιλάς για τη σούμα μόνο; ή ότι παίρνεις θολώνει; Δηλαδή όταν το τσίπουρο τρέχει στα 23 γράδα εάν πάρεις ένα λίτρο και το απομακρύνεις μετά από λίγο θα θολώσει; Κεφαλοουρές διαχωρίζεις;
Πρέπει να μας περιγράψεις τι ακριβώς συμβαίνει για να καταλάβουμε και εάν μπορούμε να βοηθήσουμε.

Christos XM

ΕΝ ΟΙΝΩ ΑΛΗΘΕΙΑ - IN VINO VERITAS

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17/12/2014 14:36 #17283 από john lytas
john lytas απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Γιά τη σούμα μιλάω, η κεφαλή και η ουρά βγαίνει καθαρή η σούμα θολώνει μετά από 2 με 3 ώρες,
Στα τσιπουρα που αποστάζω 60 κιλα βάζω 5 κιλά νερό . Η σούμα στο σύνολο είναι 45 βαθμους δε ξέρω τα γράδα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17/12/2014 16:03 #17284 από ismael
ismael απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
1. το οτι σ΄νολο χωρίς αραίωμα είναι 45 βαθμύς σημαίνει οτι μάλλον πρέπει να κόψεις πιο πολλές ουρές.
2. εκει που το αφήνεις και σου θολώνει, κάνει κρύο;
3. βαζεις αρωματικά (πχ γλυκάνισο;)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17/12/2014 18:48 #17286 από john lytas
john lytas απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Εαν το αποθηκευσω σε ενα χωρο που να εχει σταθερη θερμοκρασια 15 με 20 βαθμους για δυο μηνες θα καθαρισει?
:(

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17/12/2014 21:02 #17287 από stelios1
stelios1 απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
john lytas καλως ηρθες κ εσυ. Απαντησε ομως σε οτι σε ρωτανε, ετσι δεν γινεται να σε βοηθησουν.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
17/12/2014 21:04 - 17/12/2014 21:04 #17288 από Goude
Goude απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Καθάρισμα επιτυγχάνουμε με :
Φιλτράρισμα
Χημικά
κατακάθιση
Τελευταία διόρθωση: 17/12/2014 21:04 από Goude.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/12/2014 08:16 #17295 από ismael
ismael απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
φίλε john lytas, βασική παράμετρος για να βρεις λύση, είναι να εντοπίσεις το που δημιουργήθηκε πρόβλημα.
αυτά που σε ρωτάω, έχω λόγο.
και το δικό μου τσίπουρο θόλωσε, και μετά από μια βδομάδα στη λίμπα ξεθόλωσε, αλλά εμένα θόλωσε οταν το αραίωσα, όχι αμέσως μετά την παραγωγή.
εσένα θολώνει απ' ευθείας μετά την απόσταξη, άρα το πρόβλημα έχει να κάνει με την παραγωγή.
απάντησε σε αυτά που ρωτάω, για να βρούμε λύση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/12/2014 21:48 #17313 από john lytas
john lytas απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ
Εμενα δεν θολωνει κατα την παραγωγη θολωνει οταν το βαζω στη λιμπα

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.053 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ