Αποσταξη 2017
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 1170
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 866
09/01/2018 08:05 #24965
από Nikos Kotsalis
Pura vida!
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: Αποσταξη 2017
Αλέξανδρε καλημέρα,
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Το συγκεκριμένο κρασί οινοποιήθηκε από κοινού με τους συμμετέχοντες σε σεμινάριο που διοργάνωσε το τμήμα τεχνολογίας τροφίμων του ΑΠΘ υπό την επίβλεψη του καθηγητή κου Σουφλερού.
Σεμινάριο που κάλυψε σπουδαία, θέματα που αφορούσαν οινοποίηση και απόσταξη.
Θεωρητικά και πρακτικά το σεμινάριο ήταν υψηλού επιπέδου.
Οι συμμετέχοντες "μαθητές" εξαιρετικοί και οι εισηγητές ακόμα καλύτεροι.
Αναππτύχθηκαν σχέσεις εκτίμησης και φιλίας που θα εξελιχθούν και στο μέλλον.
Θα καλέσω τα παιδιά στην συνάντησή μας καθώς και τους εισηγητές.
Εκτός το Αμάσι οινοποιήθηκαν ακόμα Ξινόμαυρο ροζέ και Babeasca rara κόκκινο.
Θα τα δοκιμάσουμε στην συνάντησή μας.
ΝΚ
σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Το συγκεκριμένο κρασί οινοποιήθηκε από κοινού με τους συμμετέχοντες σε σεμινάριο που διοργάνωσε το τμήμα τεχνολογίας τροφίμων του ΑΠΘ υπό την επίβλεψη του καθηγητή κου Σουφλερού.
Σεμινάριο που κάλυψε σπουδαία, θέματα που αφορούσαν οινοποίηση και απόσταξη.
Θεωρητικά και πρακτικά το σεμινάριο ήταν υψηλού επιπέδου.
Οι συμμετέχοντες "μαθητές" εξαιρετικοί και οι εισηγητές ακόμα καλύτεροι.
Αναππτύχθηκαν σχέσεις εκτίμησης και φιλίας που θα εξελιχθούν και στο μέλλον.
Θα καλέσω τα παιδιά στην συνάντησή μας καθώς και τους εισηγητές.
Εκτός το Αμάσι οινοποιήθηκαν ακόμα Ξινόμαυρο ροζέ και Babeasca rara κόκκινο.
Θα τα δοκιμάσουμε στην συνάντησή μας.
ΝΚ
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.066 δευτερόλεπτα
- Βρίσκεστε εδώ:
-
Αρχική
-
Forum
-
ampelourgos.gr
-
Αποστάγματα
- Αποσταξη 2017