file ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΟΥΜΑΡΑ

Περισσότερα
23/03/2021 17:41 #29084 από alexandros.k
alexandros.k απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΟΥΜΑΡΑ
Εξαρτάται από το ποσο πηχτο είναι το υλικό σου. Όπως και να εχει, πρεπει να είναι αρκετά "νερουλο", έτσι ώστε να μπορεί να βρασει σωστά χωρίς κολλήματα και φουσκωματα.Εννοείται βέβαια πως έχει αποζυμωθει πληρως.

Αλεξανδρος Καραπουλιτιδης "Το πάθος,το λάθος και η παραγγελιά, πληρώνονται."

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
25/03/2021 09:41 #29085 από vive.cuervo
vive.cuervo απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΟΥΜΑΡΑ

alexandros.k έγραψε: Εξαρτάται από το ποσο πηχτο είναι το υλικό σου. Όπως και να εχει, πρεπει να είναι αρκετά "νερουλο", έτσι ώστε να μπορεί να βρασει σωστά χωρίς κολλήματα και φουσκωματα.Εννοείται βέβαια πως έχει αποζυμωθει πληρως.


Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ο πολτός είναι σαν πελτές ντομάτας σε πυκνότητα. Για παράδειγμα ρωτώντας για την αναλογία ψάχνω για μια απάντηση του στυλ 1 μερος πολτου 2 μέρη νερου κάτι τέτοιο.

Και μια ακόμα ερώτηση που προέκυψε από την απάντηση σου πως καταλαβαίνω ότι έχει αποζυμωθεί?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
25/03/2021 10:44 #29086 από alexandros.k
alexandros.k απάντησε στο θέμα: ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΑΠΟ ΚΟΥΜΑΡΑ
Μα πως να σου πω συγκεκριμένη αναλογία;Θα το δεις μόνος σου, εξαρτάται από το υλικό σου.Το τέλος της ζύμωσης το βλέπουμε με τα γνωστά οργανα(μπομωμετρο, διαθλασιμετρο) αφου βγάλουμε από το υλικό μας χυμό.

Αλεξανδρος Καραπουλιτιδης "Το πάθος,το λάθος και η παραγγελιά, πληρώνονται."

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.042 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ