file Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..

Περισσότερα
27/09/2021 23:40 #29436 από κωστας χ
κωστας χ απάντησε στο θέμα: Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..
Χειμώνας έρχεται αν διαβάσεις την ενότητα οίνος εδώ δεν χρειάζεσαι βιβλίο

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
28/09/2021 08:00 #29437 από Antonioz
Antonioz απάντησε στο θέμα: Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..
..σωστό και αυτό!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/10/2021 11:10 #29464 από Antonioz
Antonioz απάντησε στο θέμα: Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..
Να ρωτήσω, υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η ζύμωση σε αυτή τη φάση;ενώ δηλαδή έχει φτάσει στα 2baume;)
Ή απλά προχωράει αργά απο ενα σημείο και μετά;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
04/10/2021 15:29 - 04/10/2021 15:34 #29465 από κωστας χ
κωστας χ απάντησε στο θέμα: Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..
Υπάρχει αν ανέβηκε η αλκοόλη, αν κρύωσε απότομα ο μούστος κάτω από 13 β κελσίου. Ή αγοράζεις ζύμες για να ολοκληρωθεί η ζύμωση ή το κάνεις ημίγλυκο.
Τελευταία διόρθωση: 04/10/2021 15:34 από κωστας χ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Antonioz

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10/10/2021 12:49 #29482 από andreas.360
andreas.360 απάντησε στο θέμα: Απολάσπωση και θειώδη(αρχάριος στον οίνο)..

Antonioz έγραψε:
Υ.Γ. έχετε κανένα καλό και κατανοητό βιβλίο να μου προτείνετε να μη σας ζαλίζω με τα (φαντάζομαι) αυτονόητα;


Παναγιώτη Τσέτουρα, Οινοτεχνία - Η επιστήμη του κρασιού στην πράξη, Εκδόσεις Σταμούλης.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Antonioz

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ