file SOS θολόμα κρασιού

Περισσότερα
20/08/2021 14:39 #29347 από ben
ben δημιούργησε το θέμα: SOS θολόμα κρασιού
Έχω φτιάξει ένα κρασί λευκό από Μοσχάτο Αμβούργου.90% και 10% μερλο . 15/9/20 πατηθεί και τράβηξα αμέσως. Θειώδη 15γ ανά 100λ.στο πάτημα και 10γ ανά 100λ μετά το βράσιμο και το σφράγισμα το κρασί αποθηκευτικές σε ινοξ δεξαμενή.. το πρόβλημα είναι ότι το κρασί είναι τέλειο σε χρώμα και γεύση . και πολλή διαυγές . μόλις το βγάλουμε από την δεξαμενή. Αλλά μόλις το βάζουμε στο ψυγείο γίνετε θολό και το μπουκάλι στον πάτο μαζεύει πολλά ιζιματα καφέ γκρι χρώμα τους η γεύση παραμείνη πόλη καλή. Που μπορεί να οφείλεται αυτό το φενομενο και τι μπορεί να κάνω.ευχαριστο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.372 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ