file Χρωμα κρασιου

Περισσότερα
15/10/2018 17:22 - 16/10/2018 21:06 #26091 από setoinos
setoinos απάντησε στο θέμα: Χρωμα κρασιου
Αγαπητέ Tom ,
Να προσθέσω και μερικούς ακόμη παράγοντες, που συμβάλλουν στην
ένταση του χρώματος .
Οι ποικιλίες .
Το πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό υψόμετρο .
Η πολύ απότομη ωρίμανση .
Και κυρίως η μεγάλη παραγωγή , πέραν του ορίου παραγωγικότητας,
της ποικιλίας ή του συγκεκριμένου κλήματος .
Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν και τους προλαλήσαντες , εσύ πρέπει
να αποφασίσεις, ποιοι από τους παράγοντες, ισχύουν στην περίπτωση .
Υ.Γ. Για να πάρουμε το μέγιστο του χρώματος από τα σταφύλια μας,
κάνουμε εκχύλιση από 7 έως 9 ημέρες .
Τελευταία διόρθωση: 16/10/2018 21:06 από setoinos.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Nikos Kotsalis, PAKSIMADIS, gomati_sok

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.062 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ