file Απαράδεκτο επώνυμο κρασί

Περισσότερα
06/03/2018 00:07 #25227 από κωστας χ
κωστας χ απάντησε στο θέμα: Απαράδεκτο επώνυμο κρασί
Μήπως σε οξειδωμένο κρασί πριν την εμφιάλωση υπερθειώθηκε και σε συνδυασμό με την κακή συντήρηση (όρθια φιάλη σε φωτεινό μέρος) δημιούργησαν το πρόβλημα;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/03/2018 00:18 #25228 από ΚΡΑΣΑΡΧΗΣ
ΚΡΑΣΑΡΧΗΣ απάντησε στο θέμα: Απαράδεκτο επώνυμο κρασί
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον.κωστας Χ διάβασα το άρθρο και πιστεύω ότι ήταν σε ένα στάδιο προχωρημένης οξείδωσης σε συνδυασμό με την περιγραφή που έκανα για την "γεύση"του ταιριάζει απόλυτα και η θεοστεγνη γεύση που περιγράφει το άρθρο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/03/2018 09:13 - 06/03/2018 09:13 #25229 από PAKSIMADIS
PAKSIMADIS απάντησε στο θέμα: Απαράδεκτο επώνυμο κρασί
Συμφωνώ και εγώ ότι πρόκειται για επαναζύμωση των υπολειπόμενων ζαχάρων ως αποτέλεσμα μη καλής θείωσης του κρασιού ( σφάλμα Ρεπάνη ) και μη σωστής συντήρησης- αποθήκευσης ( Ρεπάνης & Σκλαβενίτης ) . Λέω και Ρεπάνης γιατί η προσφορά μου μυρίζει και μειωμένη αρχική χοντρική από τον Ρεπάνη γιατί ξέρει ότι η παρτίδα έχει θέμα. Όπως και να έχει θα το γύριζα πίσω το κρασί, όπως έχω γυρίσει στον Βασιλόπουλο οξειδωμένο λευκό γιατί και τα δυο ( επαναζύμωση και οξείδωση) είναι σφάλματα και δεν ευθύνεται ο καταναλωτής εφόσον τα έχει ανοίξει άμεσα από την ώρα της αγοράς.

αμπελουργός-οινοποιός
αν δεν υποφέρει το αμπέλι και ο οινοποιός καλό κρασί δε βγαίνει
Τελευταία διόρθωση: 06/03/2018 09:13 από PAKSIMADIS.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.048 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ