κρασί απο σταφυλι " φράουλα"
- anicneftis2
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 8
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
θα εχω σε λιγες μερες καμποσα κιλα απο σταφυλι φραουλα .
.. ( προελευση κορινθια) .
θα ηθελα να σας ρωτησω εαν η συγκεκριμενη ποικιλια ενδεικνυται για κρασι και αν ναι τοτε τι κρασι βγαζει ;
ευχαριστω εκ των προτερων !
ευχ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- κωστας χ
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 584
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 460

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- anicneftis2
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 8
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
θα τα μετρησω το σκ που θα τα τρυγησω .
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
|
- κωστας χ
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 584
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 460
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- anicneftis2
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 8
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
σε ευχαριστω .
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Goude
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1055
- Κάρμα: 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 493
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stelios1
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 758
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 356
Δοκιμαζε το καθημερινα και αν εχεις μια σχετικη εμπειρια θα καταλαβεις ποτε να το βγαλεις απ τα τσιπουρα, αν και η φραουλα απ οσο θυμαμαι δεν εχει πολυ πικρο κουκουτσι υπαρχει ο φοβος να πικριζει στ στομα αν μεινει μερες μεσα στα τσιπουρα λογω ελαφριας γευσης.
Υπαρχουν ενα σωρο ποικιλιες γιατι να επιχειρησει καποιος να το κανει αυτο αν δεν εχει φραουλα που του περισευει? Θελω να πω οτι το πιο φυσικο ειναι να μην υπαρχει εμπειρια, οπως και οτι μην περιμενεις θαυματα, ενα στρωμενο ελαφρυ-ροζε κρασι να βγει- που δεν θα εχει κατι ασχημο- θα ειναι οκ! Προσεξε κυριως τις μερες εκχυλησης, αλλα και την θειωση και το σφραγισμα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stelios1
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 758
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 356
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- anicneftis2
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
- Δημοσιεύσεις: 8
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
θερμοκρασια δωματιου σε περιοχη της Αττικης χωρις θερμανση .
Καλο θα βγει γιατι να μην βγει καλο?
Δοκιμαζε το καθημερινα και αν εχεις μια σχετικη εμπειρια θα καταλαβεις ποτε να το βγαλεις απ τα τσιπουρα, αν και η φραουλα απ οσο θυμαμαι δεν εχει πολυ πικρο κουκουτσι υπαρχει ο φοβος να πικριζει στ στομα αν μεινει μερες μεσα στα τσιπουρα λογω ελαφριας γευσης.
Υπαρχουν ενα σωρο ποικιλιες γιατι να επιχειρησει καποιος να το κανει αυτο αν δεν εχει φραουλα που του περισευει? Θελω να πω οτι το πιο φυσικο ειναι να μην υπαρχει εμπειρια, οπως και οτι μην περιμενεις θαυματα, ενα στρωμενο ελαφρυ-ροζε κρασι να βγει- που δεν θα εχει κατι ασχημο- θα ειναι οκ! Προσεξε κυριως τις μερες εκχυλησης, αλλα και την θειωση και το σφραγισμα.
ελεγα να αφαιρεσω τελειως τα τσαμπουρα για να τα αποσταξω ξεχωριστα...[/b]
θα μετρησω μετα απο κανα 25 μερο τα ζαχαρα και αν ειναι μηδεν μεταγγιζω .
σιγουρα θα θειωσω ! ευχαριστω για την απαντηση .
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stelios1
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 758
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 356
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Βρίσκεστε εδώ:
-
Αρχική
-
Forum
-
ampelourgos.gr
-
Οίνος
- κρασί απο σταφυλι " φράουλα"