file Σαββατιανό - Καμπερνέ

Περισσότερα
07/08/2017 11:00 #23429 από Aporo
Aporo δημιούργησε το θέμα: Σαββατιανό - Καμπερνέ
Καλησπέρα σας,

Έχω ένα μικρό αμπέλι με καμπερνε σωβινιον και Σαββατιανό (αναλογία 2 προς 1). Επειδή η συγκομιδή δεν είναι μεγάλη έλεγα μήπως έκανα ανάμειξη του μούστου και έφτιαγνα κρασί και από τις δύο ποικιλίες.
Ποια η άποψη σας? Ταιριάζουν?

Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
07/08/2017 11:32 #23430 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: Σαββατιανό - Καμπερνέ
Καλημέρα,
Και βέβαια μπορείς!!!
Με τα δύο μαζί δεν θα μπορούσες να κάνεις ένα βαρύ ταννικό κρασί παλαίωσης.
Αλλά ένα φρέσκο ροζέ που είναι και της μόδας γιατί όχι.
Και θα είναι εξαιρετικό.
Πότε ωριμάζουν;
Μπορείς να είσαι από πάνω στην ζύμωση;
Εχεις τρόπο να ελέγξεις θερμοκρασία ζύμωσης;
ΝΚ

Pura vida!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
07/08/2017 15:19 #23431 από Aporo
Aporo απάντησε στο θέμα: Σαββατιανό - Καμπερνέ
Καλησπέρα,

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμα κατά τα τέλη Αυγούστου. Σχετικά με την ζύμωση ναι, θα μπορώ να έχω τον έλεγχο αλλά όχι της θερμοκρασίας. Η ζύμωση θα είναι σε κλειστό χώρο με θερμοκρασίας -10 βαθμούς από την θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.154 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ