Το κρασί των φίλων του ampelourgos.gr.
- PAKSIMADIS
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1230
- Κάρμα: 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 930
αμπελουργός-οινοποιός
αν δεν υποφέρει το αμπέλι και ο οινοποιός καλό κρασί δε βγαίνει
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- PAKSIMADIS
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1230
- Κάρμα: 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 930
αμπελουργός-οινοποιός
αν δεν υποφέρει το αμπέλι και ο οινοποιός καλό κρασί δε βγαίνει
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1149
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 796
Αρχικά υψηλα σάκχαρα, εκχύλιση 10 ημερών, βαρύ κρασί με αλκοόλη πάνω από 13.5%, μαύρο χρώμα, γεμάτο σώμα, ακόμα έντονα ταννικό, τυπικά αρώματα και γεύση της ποικιλίας, χρειάζεται βαρέλι χαμηλές θερμοκρασίες και υπομονή για να μαλακώσει.
Ποσότητα όση χρειαστεί.
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
|
- gomati_sok
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γοματίου Χαλκιδικής
- Δημοσιεύσεις: 592
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Πήρα από την περιοχή μούστο από μαυρούδι ντόπιο και ετόιμασα έναν ασκό 5 λίτρων αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ υδαρές και δεν πρόκειται να το φέρω.
Μπορώ να φέρω 5 φιάλες 0.75 Μερλό+Συρά 2014 12.8%vol,, περασμένα από βαρέλι 6 μήνες, που το δοκιμάσαμε πέρισυ στη Θεσσαλονίκη.
“Ο καπτάν Δημήτρης ένιωσε ένα νταγιάντισμα σοφράνο μεριά,
ο καιρός τραμουντάνα γεμάτη έξι προς εφτά δύναμη ,
η μπαστέκα στο καπόνι έτριξε μακρόσυρτα, το καΐκι...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- stelios1
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 758
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 356
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- gomati_sok
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γοματίου Χαλκιδικής
- Δημοσιεύσεις: 592
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
“Ο καπτάν Δημήτρης ένιωσε ένα νταγιάντισμα σοφράνο μεριά,
ο καιρός τραμουντάνα γεμάτη έξι προς εφτά δύναμη ,
η μπαστέκα στο καπόνι έτριξε μακρόσυρτα, το καΐκι...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- isaakpa
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 119
- Κάρμα: 1
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 125
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1149
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 796
Σωκράτη καλησπέρα, δοκιμάζω αλλά δεν μπορώ να ανεβάσω φωτογραφίες.gomati_sok έγραψε: Νίκο, μου έχεις εξάψει την φαντασία. Πολύ θα ήθελα να δοκίμαζα ΄΄εστω και μια γουλιά από το υπερώριμο Μερλό και όμως τόσο τανικό που θέλει χρόνο για να μαλακώσει(και με μόνο 10 μέρες εκχύλιση).........
ΝΚ
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- setoinos
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 799
- Κάρμα: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 744
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1149
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 796
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Βρίσκεστε εδώ:
-
Αρχική
-
Forum
-
ampelourgos.gr
-
Οίνος
- Το κρασί των φίλων του ampelourgos.gr.