file Χρηση Stick Δρυος

Περισσότερα
10/02/2009 21:05 #966 από A7PILOT
A7PILOT απάντησε στο θέμα: Χρηση Stick Δρυος
OΛΑ ΤΑ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ "ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ" ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΒΑ ΟΠΟΥ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ 20 ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΠΕΥΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 17



Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/03/2009 13:06 #1147 από JIM
JIM απάντησε στο θέμα: Χρηση Stick Δρυος
Με κάλυψες Α7PILOT, ευχαριστώ!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/01/2011 12:33 #4686 από akou ma8e sopa
akou ma8e sopa απάντησε στο θέμα: κρασι
γεια σας! θα σας παρακαλούσα αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο ερώτημα μου: σε ένα πλαστικό βαρέλι 600 λίτρων πόση ποσότητα "ρινίσματος" ξύλου πρέπει να ρίξω για να πάρει το κρασί (κόκκινο) τη γεύση και τα αρώματα του ξύλου. Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
22/01/2011 04:11 #4689 από SPYROS
SPYROS απάντησε στο θέμα: κρασι

Διπλ. Η/Μ
Να φαν τα λάφια μάλαθρο,
κι οι μούλες το τριφύλλι,
κι ο νιός να πιή παλιό κρασί,
ρακί ματαβρασμένο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11/02/2011 00:27 #4816 από koloko
koloko απάντησε στο θέμα: κρασι
εγς χρησιμοποιω τα στικς στον αυγουστιατη. τα στικς απο την αμερικη δινουν μια γευση βανιλιας ενω τα γαλλικα μπαχαρικων.εγω τα συνδιασα με αναλογια 2:1 και το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο.εφυγε η εντονη στιφαδα της ποικιλιας και εδωσε φοβερα αρωματα στο κρασι.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11/02/2011 07:28 #4817 από Giwrgos_P
Giwrgos_P απάντησε στο θέμα: κρασι
Φιλε koloko, πόσα γραμμαρια στικ δρυός ανα λιτρο (πανω-κατω) χρησιμοποίησες και, αν επιτρέπεται, επειδή ψάχνω κι εγω απο που τα αγόρασες; Γιατην ωρα ελάχιστα μαγαζια εχω βρεί, τουλάχιστον στο διαδύκτιο, που να έχουν τα εν λογω προϊόντα δρυός, όπως π.χ. ο Πραπόπουλος στην Πάτρα.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13/02/2011 23:57 #4832 από koloko
koloko απάντησε στο θέμα: κρασι
απο ενοχημικη τα παιρω.υπαρχουν τα αμερικανικα και τα γαλλικα.ακομα η ενοχημικη ειναι φθηνη σαν εταιρια.
εγω βαζω 30 κιλα στους 50 τονους.κανε τον υπολογισμο και βαλε λιγο μικροτερη ποσοτητα στην δεξαμενη σου.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
28/03/2011 17:25 #5104 από takis
takis απάντησε στο θέμα: κρασι
SOS!!!!!!!!!!

Έχω ακολουθήσει πολλά από όλα αυτά τα χρήσιμα που γράφονται στο forum, όμως τώρα θέλω επιγόντως βοήθεια. Έβαλα στο inox δοχείο (250lt) δρύινα sticks αλλά παραέκαναν τη δουλειά τους και το κρασί μου παραμύρισε.

Τι να κάνω;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
28/03/2011 21:25 #5106 από cabernet
cabernet απάντησε στο θέμα: κρασι
Εντάξει φίλε Τάκη μην απελπίζεσαι!!! Βγάλτα και σε 2-3 εβδομάδες οι υπερβολικες γευσεις και τα αρωματα θα έχουν εξασθενίσει!!!

Απο περιέργεια τώρα...τι sticks ήταν;;; Γαλλικά ή Αμερικάνικα;;; Τι ποικιλία ειναι το κρασι σου;;;

Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
29/03/2011 07:36 #5112 από takis
takis απάντησε στο θέμα: κρασι
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Cabernet. Τα Sticks ήταν γαλλικά μέτριου ψησίματος. Έβαλα μέτρια δόση για να πάρει άρωμα βαρελιού και το κρασί είναι Cabernet S. Τα έχω ήδη αφαιρέσει.

Όμως να ρωτήσω κάτι ακόμα: έχω βάλει παραφινέλαιο στην κορυφή, μήπως εγκλωρίζει τη μυρωδιά των sticks και δεν εξασθενίσει; είναι καλό να το αφαιρέσω;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.093 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ