file ΤΡΥΓΗΤΟΣ 2009 (Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝ.Ο.Α.Α.) )

Περισσότερα
09/09/2009 14:56 #2040 από admin
admin δημιούργησε το θέμα: ΤΡΥΓΗΤΟΣ 2009 (Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝ.Ο.Α.Α.) )




Για να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα: http://www.enoaa.gr/Trygos_09_2.pdf

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδηλώσεις παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα οινοποιεία που σας ενδιαφέρουν ή επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες τους.

Για πληροφορίες σχετικά με την ΕΝ.Ο.Α.Α. παρακαλώ καλέστε στο τηλ: 210.72.50.473 ή στείλτε e-mail στο mailto:georgina@enoaa.gr .

Κάντε κλικ εδώ για Δελτίο Τύπου και περισσότερες πληροφορίες.

Για άλλη μια χρονιά, η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝ.Ο.Α.Α.) γιορτάζει την εποχή του Τρυγητού και προσκαλεί τους λάτρεις του κρασιού στα οινοποιεία της, για να τους μυήσει στα μυστικά της διαδικασίας του τρύγου και της παραγωγής οίνου.Τα Οινοποιεία – Μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής ανοίγουν τις πόρτες τους την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 11 πμ έως τις 7 μμ και σας περιμένουν να ζήσετε από κοντά τη διαδικασία της συγκομιδής και του τρυγητού, και να παρακολουθήσετε ζωντανά την μετατροπή του σταφυλιού, από πρώτη ύλη σε μούστο, και στη συνέχεια σε κρασί. Γευτείτε εξαιρετικής ποιότητας κρασιά από τον Αττικό αμπελώνα και ξεναγηθείτε σε μερικά από τα πιο όμορφα οινοποιία της Αττικής! Υποστηρικτής επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός KOSMOS 936.

Σας περιμένουμε στις εκδηλώσεις «ΤΡΥΓΗΤΟΣ 2009» την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2009

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
09/09/2009 15:04 #2041 από admin
admin απάντησε στο θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΥΓΗΤΟΣ 2009» 20 Σεπτεμβρίου 2009




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ΤΡΥΓΗΤΟΣ 2009» 20 Σεπτεμβρίου 2009

-ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής (ΕΝ.Ο.Α.Α.) γιορτάζει την εποχή του Τρυγητού και προσκαλεί τους λάτρεις του κρασιού στα οινοποιεία της, για να τους μυήσει στα μυστικά της διαδικασίας του τρύγου και της παραγωγής οίνου.

Τα Οινοποιεία - Μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής ανοίγουν τις πόρτες τους την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου από τις 11 πμ έως τις 7 μμ και σας περιμένουν! Την ημέρα αυτή οι επισκέπτες θα ξεναγηθούν στα αμπέλια, θα ζήσουν από κοντά τη διαδικασία της συγκομιδής και του τρυγητού, και θα παρακολουθήσουν ζωντανά την μετατροπή του σταφυλιού, από πρώτη ύλη σε μούστο, και στη συνέχεια σε κρασί. Τέλος, θα γευτούν εξαιρετικής ποιότητας κρασιά από τον Αττικό αμπελώνα.

Η επίδειξη της διαδικασίας παραγωγής οίνου, από τη συγκομιδή του σταφυλιού έως τη δημιουργία του μούστου, είναι χωρισμένη σε τρία μέρη ίσης διάρκειας, κατά την οποία τα οινοποιεία που συμμετέχουν σας περιμένουν στις εγκαταστάσεις τους, για να ζήσετε από κοντά αυτή τη μοναδική εμπειρία! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Τρυγητού '09 και τα οινοποιεία που συμμετέχουν σε κάθε εκδήλωση είναι τα εξής:

o 11 πμ έως 1 μμ: Ξενάγηση στα αμπέλια και επίδειξη της διαδικασίας συγκομιδής και τρύγου.

o 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου.

o 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών των Οινοποιείων Αττικής για το κοινό.



ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΩΝ

ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΑΡΚΟΥ: 5 μμ - 7 μμ: Γευστική Δοκιμή Kρασιών για το κοινό και Ξενάγηση στο οινοποιείο.

ΚΕΛΛΑΡΙ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: 5 μμ - 7 μμ: Γευστική Δοκιμή Kρασιών για το κοινό και Ξενάγηση στο οινοποιείο.

ΚΤΗΜΑ ΕΥΟΙΝΟΣ: 11 πμ έως 1 μμ: Ξενάγηση στα αμπέλια και επίδειξη της διαδικασίας συγκομιδής και τρύγου, 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΝΟΠΟΙEIO ΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ: 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΝΟΠΟΙ?Α ΑΛΛΑΓΙΑΝΝΗ: 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΝΟΠΟΙ?Α ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ: 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΕΩΡΓΑ: 11 πμ έως 1 μμ: Τρύγος στο αμπέλι. Ξενάγηση στον αμπελώνα και συμμετοχή στη χαρά του μαζέματος των σταφυλιών. Δροσιστικές σταφυλολιχουδιές



ΟΙΝΟΠΟΙ?Α ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ: 11 πμ ως 2 μμ: Kυνήγι χαμένου θησαυρού στον αμπελώνα, 3 μμ έως 5 μμ: «Κοφίνια εν δράσει, μούστος εν βράσει» - Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας του δικού σας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή παλιών και νέων κρασιών και ανάδειξη ετικετών για το 2010.

ΟΙΝΟΠΟΙ?Α Β. ΜΑΡΚΟΥ: 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΝΟΠΟΙ?Α Α. ΜΕΓΑΠΑΝΟΣ: 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΟΙΝΟΠΟΙ?Α ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ: 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

ΤΟ ΠΑΤΗΤΗΡΙ: 2 μμ έως 5 μμ: Ξενάγηση στο οινοποιείο, πάτημα σταφυλιών, επίδειξη της διαδικασίας γλευκοποίησης και της δημιουργίας μούστου, 5 μμ έως 7 μμ: Γευστική δοκιμή κρασιών για το κοινό.

Η ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής.

Υποστηρικτής επικοινωνίας o ραδιοφωνικός σταθμός KOSMOS 936.

Ακολουθεί η λίστα με τα Οινοποιεία - Μέλη της ΕΝ.Ο.Α.Α.:

1. Αμπελώνες Μάρκου, Παιανία - 210.66.44.711, www.markouwines.gr

2. Κελλάρι Παπαχρήστου, Σπάτα - 210.60.32.510, www.kellari.gr

3. Κτήμα Εύοινος, Σπάτα - 210.66.34.704, www.evinoswines.gr

4. Κτήμα Βασίλη Παναγιώτου, Μαρκόπουλο - 22990.25.363

5. Οινοποιία Αλλαγιάννη, Μαρκόπουλο - 22990.25.562, www.allagiannis.gr

6. Οινοποιία Αναγνώστου, Κορωπί - 210.66.23.266, www.anagnostou.com.gr

7. Οικογένεια Γεώργα, Σπάτα - 210.66.30.136, www.geowines.gr

8. Οινοποιία Κοντογιάννη, Μαρκόπουλο - 6947.37.87.10, www.kontwines.gr

9. Οινοποιία Β. Μάρκου, Σπάτα - 210.66.34.102, www.markouvasilis.gr

10. Οινοποιία Α. Μεγαπάνος, Πικέρμι - 210.60.38.038, www.megapanos.gr

11. Οινοποιία Αναστασίας Φράγκου, Ραφήνα - 22940.32.508, www.fragouwines.gr

12. Το Πατητήρι, Παλλήνη - 210.60.31.020, www.topatitiri.gr

13. Πύργος Πετρέζα, Σπάτα - 210.60.39.396, www.pyrgospetreza.gr

14. Οινοποιία Δαρεμά - 22990.25.744, www.daremas.gr



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΕΝ.Ο.Α.Α. παρακαλώ επικοινωνήστε με τις Δημόσιες Σχέσεις ΕΝ.Ο.Α.Α. στο τηλ: 210.72.50.473 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.077 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ