file ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vinetum: Όλα άψογα και ο κόσμος πολύς στην «Αφρός και Φυσαλλίδες» 2011

Περισσότερα
01/12/2011 01:29 #6202 από ampelourgos
ampelourgos δημιούργησε το θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vinetum: Όλα άψογα και ο κόσμος πολύς στην «Αφρός και Φυσα


[/b]


<blockquote><blockquote><blockquote>Όλα άψογα και ο κόσμος πολύς
στην «Αφρός και Φυσαλλίδες» 2011

</blockquote></blockquote></blockquote>
Πολύ
μεγάλη ήταν η προσέλευση επισκεπτών στην οινική εκδήλωση «Αφρός και Φυσαλλίδες»
2011, αποκλειστικά για αφρώδεις οίνους. Δεδομένης μάλιστα της κρίσης και της
διάθεσης που δημιουργεί ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη. Αλλά και με απόλυτα κριτήρια, η
φετινή, 5<sup>η</sup> διοργάνωση της «Αφρός και Φυσαλλίδες» συγκέντρωσε τον
περισσότερο κόσμο από ποτέ. Αυτό καταδεικνύει τόσο την άψογη διοργάνωση της
εκδήλωσης, όσο και τη δύναμη των οινόφιλων καταναλωτών, που όταν μιλάει η
μεγάλη αγάπη τους, το κρασί, δύσκολα πτοούνται.

Την
«Αφρός και Φυσαλλίδες» 2011 επισκέφθηκαν οινόφιλοι διαφόρων ηλικιών, αν και
εντύπωση προκάλεσε στους συμμετέχοντες ο μεγάλος αριθμός νέων, που όπως
φαίνεται αρέσκονται στους αφρώδεις οίνους και βάζουν υποθήκη για αυτούς και στο
μέλλον.

Στην
«Αφρός και Φυσαλλίδες» συμμετείχαν και φέτος οι περισσότεροι από τους
εισαγωγείς αφρωδών κρασιών της Ελλάδας, όπως και ανάλογοι έλληνες οινοπαραγωγοί
αφρωδών κρασιών. Έτσι, τόσο από πλευράς συμμετοχής, όσο και από πλευράς
προσέλευσης, η φετινή «Αφρός και Φυσαλλίδες» κατέδειξε τη δ υναμική της ελληνικής αγοράς
(και παραγωγής) αφρωδών οίνων.

Όπως
είναι φυσικό, στα κρασιά της «Αφρός και Φυσαλλίδες» πρωταγωνίστησαν οι
σαμπάνιες, που εκπροσωπήθηκαν από σπουδαία ονόματα και διάφορους τύπους και
εμφιαλώσεις, που ξεπέρασαν τις 20 διαφορετικές ετικέτες: κλασικές και
επιτυχημένες αξίες, πανάκριβες και θρυλικές σαμπάνιες, αλλά και
πρωτοεμφανιζόμενες στην Ελλάδα ετικέτες. Την
τιμητική τους είχαν επίσης τα αφρώδη κρασιά από την Ιταλία, που φημίζεται για τη μεγάλη γκάμα
τους, από μεγάλους και ηγετικούς παραγωγούς, έως μικρούς και πολυβραβευμένους.
Πάμπολλες οι ονομασίες προέλευσης και τα διαφορετικά στυλ, όπως Asti, Prosecco Lambrusco κ.ά. ). Από το πλάνο δεν έλειψε
ούτε η Ισπανία, με τα γνωστά αφρώδη κρασιά Cava .

Από
την Ελλάδα και τα αφρώδη της, στην «Αφρός και Φυσαλλίδες» υπήρξαν απ’ όλα.
Καταξιωμένοι και νεότεροι έλληνες παραγωγοί αφρωδών, ακόμα και
πρωτοεμφανιζόμενοι (τουλάχιστον επίσημα στην Αθήνα), με κρασιά φτιαγμένα με την παραδοσιακή μέθοδο της
Καμπανίας (δεύτερη ζύμωση στη φιάλη), όσο και με άλλες μεθόδους.

Τέλος,
οι χ ορηγοί
γευστικής απόλαυσης της εκδήλωσης έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους,
καταπλήσσοντας τους οινόφιλους επισκέπτες με τα εξαίρετα προϊόντα τους:
Trikalinos Παραδοσιακό Αυγοτάραχο, De Gustibus και Nestle (μεταλλικό νερό Aqua
Panna, αφρώδες νερό S. Pellegrino και καφέδες Nespresso).


<div>
</div>
«Αφρός και Φυσαλλίδες», www.sparklingwines.com , διοργάνωση
Vinetum www.vinetum.gr...καλά κρασιά...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
25/01/2012 10:52 #6618 από ampelourgos
ampelourgos απάντησε στο θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vinetum: ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012 &#171;Η Ελλάδα των δημιουργών&#187;
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012 «Η Ελλάδα των δημιουργών» Το Οινόραμα, η πιο σημαντική έκθεση του αμπελοοινικού κλάδου και πλατφόρμα ανάδειξης των οινοποιείων της χώρας, οργανώνεται φέτος 16-19 Μαρτίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο ΕΚΕΠ
(12 ο χλμ. Αθηνών Λαμίας, Μεταμόρφωση).
Στο Οινόραμα 2012 το ελληνικό κρασί και οι άνθρωποί του θα δείξουν πως ήδη ενσαρκώνουν σημαντικά στοιχεία της νέας Ελλάδας, που ανατέλλει μέσα από την κρίση: Αυθεντικότητα, Δημιουργία, Σκληρή Δουλειά και Επιτυχία. Αυτά τα στοιχεία έχουν συμβάλει στη θετική εικόνα που έχει η ελληνική κοινωνία για το ελληνικό κρασί, την οποία σχηματίζουν σταδιακά και ξένες αγορές. Αυτήν την εικόνα προβάλει το Οινόραμα, εστιάζοντας φέτος στον άνθρωπο· τους
έλληνες δημιουργούς.
«Υπάρχει σήμερα μια τάση στον κόσμο: να επιβραβεύει όσους δημιουργούν, όσους παράγουν ελληνικά προϊόντα, τους επιχειρηματίες εκείνους που φέρνουν πλούτο στην πατρίδα. Είναι μια από τις επιπτώσεις της κρίσης και της πλήρους αποδόμησης του “δήθεν”. Επιστρέφουμε σε μια πιο αληθινή Ελλάδα, όπου το ελληνικό κρασί και το ελληνικό απόσταγμα θα κληθούν να
παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο», δηλώνει ο Ντίνος Στεργίδης, διευθυντής της έκθεσης.
Το Οινόραμα διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, στην Αθήνα, από το 1994. Το φετινό, 11 ο Οινόραμα, θα διαρκέσει 3½ ημέρες, λειτουργώντας και Δευτέρα, ημέρα αφιερωμένη στους επαγγελματίες της εστίασης και στις κάβες, ενώ το Σαββατοκύριακο θα υποδεχθεί και καταναλωτές.

Καταξιωμένοι και νεότεροι οινοπαραγωγοί, εισαγωγείς, διακινητές κρασιών και αποσταγματοποιοί όλης της Ελλάδας θα παρουσιάσουν χιλιάδες προϊόντα, ενώ εισαγωγείς και κατασκευαστές αμπελοοινικού εξοπλισμού και εφοδίων θα εκθέσουν νέα και καθιερωμένα προϊόντα τους, σε ειδικό τμήμα της έκθεσης. Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, την «Πλατεία Γευσιγνωσίας», θα εκτεθούν με πλήρη στοιχεία εκατοντάδες επιλεγμένα κρασιά της έκθεσης, για δοκιμή μόνο από επαγγελματίες. Όπως πάντα, θα λειτουργήσει χώρος VIP υποδοχής, για τον Τύπο, ξένους αγοραστές κ.λπ., καθώς και για επαγγελματικά ραντεβού εκθετών.

Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ), στο Οινόραμα 2012 αναμένονται σημαντικοί ξένοι αγοραστές, οινοχόοι και δημοσιογράφοι οίνου, που αναγνωρίζουν την έκθεση ως εργαλείο για τη δουλειά τους. Τώρα μάλιστα που το ελληνικό κρασί προσπαθεί να εδραιωθεί διεθνώς, πιο οργανωμένα από κάθε άλλη φορά, το Οινόραμα αποτελεί σημαντικό μέσο της προσπάθειας αυτής, για τόνωση των εξαγωγών.

Το Οινόραμα απευθύνεται σε όλους όσοι εμπλέκονται επαγγελματικά με το αμπέλι και το κρασί, καθώς και σε όλους τους οινόφιλους καταναλωτές. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους τους σχετικούς επαγγελματίες και τους δημοσιογράφους και για όσους διαθέτουν πρόσκληση. Αλλιώς, το εισιτήριο κοστίζει 12 ευρώ και ισχύει και για τις 3½ ημέρες. Οινόραμα 2012, μέρες και ώρες λειτουργίαςΠαρασκευή 16 Μαρτίου: 15:00-19:00, Σαββάτο 17 Μαρτίου: 10:00-19:00, Κυριακή 18 Μαρτίου: 10:00-19:00, Δευτέρα 19 Μαρτίου: 10:00-18:00
...καλά κρασιά...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10/10/2012 17:46 #8307 από admin
admin απάντησε στο θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vinetum: Και στην κρίση: Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Και στην κρίση: Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά!
Το ’πανε και επέρυσι και το φωνάζουν φέτος: Κρίση Μωριά κι αν τάραξε, κρασί θα τονε σώσει... Οίνοι μα και οινοποιοί, Πελοποννήσου όλοι, έρχονται γι’ άλλη μια φορά στου Χίλτον το χωράφι. Να δώσουν γεύση και χαρά στους οινολάτρες όλους!
Ναι, οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου, για ακόμα μια χρονιά ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους σε όλους τους φίλους του καλού κρασιού.
Η γνωστή και εδώ και χρόνια καθιερωμένη εκδήλωση γευσιγνωσίας, με τίτλο «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά», θα γίνει και φέτος στο ξενοδοχείο Hilton, 13:00-20:00. Κατά τη διάρκειά της, οι επισκέπτες της θα μπορούν να δοκιμάσουν τα περισσότερα κρασιά της Πελοποννήσου από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 27 οινοπαραγωγών.
Κρασιά κάθε τύπου, με προεξάρχοντα εκείνα των κορυφαίων ονομασιών προέλευσης: Μαντινεία, Νεμέα, Μαυροδάφνη Πατρών, Πάτρα, Μοσχάτος Ρίου Πατρών αλλά και δεκάδες άλλα, Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (πρώην Τοπικοί Οίνοι), καθώς και κρασιά από εξαιρετικές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου, θα βρίσκονται εκεί για να ικανοποιήσουν τη γευστική περιέργεια κάθε οινολάτρη. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για φιάλες πελοποννησιακών οίνων από τα συμμετέχοντα οινοποιεία.
Οι οινοπαραγωγοί του Μωριά ανεβαίνουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν αυτοπροσώπως στο οινόφιλο κοινό τις ιδιαιτερότητες του πελοποννησιακού αμπελώνα, του πιο πλούσιου σε διαφορετικά αμπελοτόπια της Ελλάδας. «Κόντρα στην κρίση, οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα», λέει ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), οινοπαραγωγός Γιάννης Τσέλεπος.
Η γευσιγνωσία «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά» οργανώνεται φέτος για 7η συνεχή χρονιά, από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum, για λογαριασμό της ΕΝΟΑΠ. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 3€ και περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας (για τους επαγγελματίες η είσοδος είναι δωρεάν).
Πληροφορίες: 210 766 0560 και info@vinetum.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12/11/2012 13:58 #8588 από admin
admin απάντησε στο θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Vinetum: &#171;Αφρός και Φυσαλλίδες&#187; 2012
Μόνο αφρώδη κρασιά
Έφτασε και φέτος η στιγμή που με λαχτάρα περιμένουν οι οινόφιλοι της πρωτεύουσας. Πρόκειται για την εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφρωδών οίνων «Αφρός και Φυσαλλίδες» η οποία, πιστή στο ραντεβού της, οργανώνεται για 6η χρονιά, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, με ώρες λειτουργίας 13:00 - 20:00.
Η εκδήλωση «Αφρός και Φυσαλλίδες» είναι μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμαστούν αφρώδεις οίνοι της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πολλοί έλληνες και ξένοι παραγωγοί, αυτοπροσώπως ή δια των αντιπροσώπων τους, θα δώσουν το παρόν, με αφρώδη κρασιά από τις πιο σπουδαίες οινοπαραγωγικές περιοχές του κόσμου, όπως το Asti της Ιταλίας, την Καμπανία της Γαλλίας, την Καταλονία της Ισπανίας και, βέβαια, την Ελλάδα.
Λευκά, ερυθρωπά και κόκκινα κρασιά διαφόρων επιπέδων γλυκύτητας, από εντελώς ξηρά έως πολύ γλυκά, πάντα όμως με αφρό και εκρηκτικές φυσαλλίδες, θα αναμένουν να δοκιμαστούν και να αναζωογονήσουν τις αισθήσεις. Ανάμεσά τους θα βρίσκονται σπάνιες και ακριβές ετικέτες κορυφαίων οίκων της Καμπανίας, που στο συγκεκριμένο αντικείμενο συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς.
Στη χώρα μας αφρώδεις οίνοι παράγονται παραδοσιακά κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα (περιοχές Αμυνταίου και Ζίτσας), στην Αρκαδία και στη Ρόδο. Ωστόσο, πολλοί είναι πλέον οι έλληνες οινοποιοί σε όλη τη χώρα που εκτιμούν ότι η τάση προς τα αφρώδη κρασιά είναι αυξητική και γι’ αυτό επενδύουν στο προϊόν αυτό με ιδιαίτερη επιτυχία. Φέτος λοιπόν στην «Αφρός και Φυσαλλίδες» θα παρουσιαστούν αρκετά νέα αφρώδη κρασιά. Άλλωστε, οι αφρώδεις οίνοι είναι μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες κατηγορίες κρασιών παγκοσμίως. Είναι επίσης αξιοσημείωτο πως τα ελληνικά αφρώδη κρασιά έχουν βρει σημαντική διέξοδο στο εξωτερικό, ακόμα και σε αγορές με μεγάλη παράδοση στην κατανάλωση τέτοιων κρασιών, όπως είναι η Γερμανία.
Η εκδήλωση γευσιγνωσίας «Αφρός και Φυσαλλίδες» οργανώνεται επίτηδες λίγο πριν από τις εορτές ― κατεξοχήν περίοδος κατανάλωσης αφρωδών οίνων ― ωστόσο στόχος των διοργανωτών είναι να φέρουν τον έλληνα καταναλωτή πιο κοντά στα αφρώδη κρασιά, καθιστώντας τα μέρος της καθημερινότητάς του, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Οι αφρώδεις οίνοι θεωρούνται από τους ειδικούς ιδανικό απεριτίφ και, γενικότερα, η καλύτερη οινική επιλογή σε περιπτώσεις όπου δεν σερβίρεται φαγητό, ενώ η τιμή τους ξεκινά κάτω από τα 10€ (για να καταλήξει, ωστόσο, σε στρατοσφαιρικά επίπεδα, για τις πιο ακριβές σαμπάνιες!).
Η είσοδος στην «Αφρός και Φυσαλλίδες» κοστίζει 10 ευρώ. Πληροφορίες στα 210 766 0560 & info@vinetum.gr .

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
10/01/2013 10:53 #8915 από admin
admin απάντησε στο θέμα: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013


ΔΕΛΤΙΟ
ΤΥΠΟΥ


ΔΙΟΝΥΣΙΑ
2013

«Ο Ελληνικός Αμπελώνας στην
Αθήνα»
Τα
Διονύσια, η πιο δημοφιλής και καταξιωμένη έκθεση κρασιού της χώρας θα
διεξαχθούν φέτος για 7<sup>η</sup> φορά, από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2013, στο
γνωστό χώρο όπου έχουν καταξιωθεί, το Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Τις
4 φορές που τα Διονύσια φιλοξενήθηκαν στο Ζάππειο διαφάνηκαν οι αρετές αυτού
του χώρου για την προβολή και δοκιμή οίνων (εξαιρετική αισθητική, μεγάλη
φωτεινότητα, εύκολη πρόσβαση κ.ά.). Μαζί με τη σωστή οργάνωση και βέβαια την
ελκυστικότητα των ελληνικών και όχι μόνο κρασιών, οι παράγοντες αυτοί
συμβάλλουν στην προσέλκυση περισσότερων των 10.000 καταναλωτών, που έχουν
αποδείξει πως δεν πτοούνται από την κρίση. Είναι δε σίγουρο πως οι οινόφιλοι
επισκέπτες των Διονυσίων είναι πραγματικοί λάτρεις του κρασιού, που χαίρονται
να έρχονται στην εν λόγω έκθεση πρόσωπο με πρόσωπο με τους εκθέτες και τα
προϊόντα τους (ανάμεσά τους και μερικές από τις καλύτερες και πλέον ακριβές
ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα, πολλές νέες κυκλοφορίες και σημαντικά κρασιά
από τον παγκόσμιο αμπελώνα).

Όπως και στα Διονύσια 2011,
η συμμετοχή οινοποιείων απ’ όλη την Ελλάδα αναμένεται μαζική και θα συνοδευτεί
από αποσταγματοποιίες και εταιρείες εισαγωγής οίνων. Προβλέπεται δε πως ούτε
και φέτος θα λείπουν πρωτοεμφανιζόμενοι σε έκθεση οινοποιοί. Ο διευθυντής της
διοργανώτριας εταιρείας, Vinetum, Ντίνος Στεργίδης, κάνει για το 2013 την
πρόβλεψη που με επιτυχία είχε κάνει το 2011: «Η έκθεση θα είναι εξαιρετικά
επιτυχημένη και το 2013, παρά την κρίση».

Πάντα πρωτοπόρα, τα Διονύσια
φέρνουν φέτος επανάσταση: Μέσα στην έκθεση θα γίνεται και πώληση επιλεγμένων
εμφιαλωμένων οίνων, σε ειδικές τιμές, «οινοποιείου», με έξυπνο και
αποτελεσματικό τρόπο (ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή κάβα
«HouseOfWine.gr»), χωρίς άμεση πληρωμή. Επιλέγοντας κρασιά και ποσότητα σε
ειδικά σχεδιασμένο έντυπο αγορών, που ο επισκέπτης θα παίρνει στην είσοδο μαζί
με τον κατάλογο, το ποτήρι γευσιγνωσίας και τη συλλεκτική καρφίτσα των
Διονυσίων 2013, κάθε οινόφιλος θα λαμβάνει τα κρασιά που διάλεξε στο χώρο
επιλογής του (παράδοση δωρεάν), δίνοντας στο πλαίσιο της έκθεσης μόνο μία πολύ
μικρή προκαταβολή και επιλέγοντας τον τρόπο αποπληρωμής.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της
έκθεσης οι 3 γνωστότερες σχολές οινογνωσίας της Αττικής («WSPC», «Οίνος ο
Αγαπητός» και «Genius in Gastronomy») θα προσφέρουν μαθήματα γευστικής δοκιμής
δωρεάν.

Το εισιτήριο της έκθεσης
κοστίζει 12€ και ισχύει και για τις 3 ημέρες διεξαγωγής της (Παρασκευή
16:00-22:00, Σάββατο και Κυριακή 11:00-20:00). Τα Διονύσια 2013 <a></a><a></a>πραγματοποιούνται
και φέτος υπό την αιγίδα της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Αμπέλου και
Οίνου (ΕΔΟΑΟ).


Πληροφορίες στο τηλ. 210 766 0560 και στην
ιστοσελίδα www.dionysia.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
23/01/2014 17:39 #13498 από admin
admin απάντησε στο θέμα: ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014
ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2014H έκθεση του επώνυμου ελληνικού κρασιούAρχές Μαρτίου στην Αθήνα, το Οινόραμα 2014
To Οινόραμα, η μεγαλύτερη, παλαιότερη και πλέον σημαντική έκθεση για το ελληνικό κρασί και τον αμπελοοινικό εξοπλισμό οργανώνεται φέτος για 12η φορά, στις 7-10 Μαρτίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Το Οινόραμα οργανώνεται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί σημαντικό ραντεβού του κλάδου αλλά και τη μεγαλύτερη στον κόσμο βιτρίνα για το επώνυμο ελληνικό κρασί. Από το 1994 μέχρι σήμερα το Οινόραμα έχει συνοδέψει το ελληνικό κρασί στη φάση της αναγέννησής του και εν συνεχεία της εξύψωσής του σε ένα από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της πατρίδας μας, ένα από τα λίγα ―αν όχι το μόνο― που μπαίνει συστηματικά και επώνυμα, με τη μνεία Made in Greece, σε ξένα σπίτια ανά την υφήλιο. Εκατοντάδες οινοπαραγωγοί απ’ όλη τη χώρα συμμετέχουν φέτος στο Οινόραμα με χιλιάδες διαφορετικές ετικέτες κρασιού που αναδεικνύουν όλες τις προστατευόμενες γεωγραφικές ενδείξεις και προελεύσεις. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο της αμπελουργίας και της οινοποίησης, ενώ για πρώτη φορά το λάδι, η ελιά και τα σχετικά μηχανήματα και εφόδια θα είναι επίσης παρόντα μέσω της «Ελαιοτεχνίας», έκθεση που συνδιοργανώνεται με το Οινόραμα στον ίδιο χώρο. Όπως πάντα, το Οινόραμα φιλοξενεί ένα καλοφτιαγμένο και έξυπνο πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, που αποτελούν παράδοση της εν λόγω έκθεσης, ενώ για άλλη μία φορά θα λειτουργήσει η «Πλατεία Γευσιγνωσίας», μία έκθεση μέσα στην έκθεση, όπου παρουσιάζονται μόνο για επαγγελματίες τα καλύτερα κρασιά της έκθεσης. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες της εστίασης παρουσιάζει η Δευτέρα 10/3, ημέρα αφιερωμένη στη θέση του κρασιού στο εστιατόριο, με συζητήσεις, διαλέξεις και σεμινάρια. Ξεχωρίζει εκείνο για όσους σκέπτονται να ανοίξουν «wine bar», η μόδα των οποίων ξεκίνησε αμέσως μετά το Οινόραμα του 2012.Το Οινόραμα απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά μπορούν να την επισκεφθούν και καταναλωτές. Η είσοδος στο Οινόραμα 2014 σε επαγγελματίες και δημοσιογράφους είναι δωρεάν με επίδειξη της επαγγελματικής τους κάρτας, ενώ για όσους δεν διαθέτουν πρόσκληση, το κόστος εισόδου είναι 7 ευρώ (ισχύει για όλες τις μέρες)Οινόραμα 2014, ημέρες και ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 7/3: 16:00-20:00Σάββατο 8/3 και Κυριακή 9/3: 10:00-19:00Δευτέρα 10/3: 10:00-18:00Διοργάνωση Vinetum, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., 210 766 0560

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.304 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ