Καλησπέρα
- dimitris.stefanou
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
27/11/2018 16:30 #26266
από dimitris.stefanou
dimitris.stefanou δημιούργησε το θέμα: Καλησπέρα
Καλησπέρα σας φίλοι μου... Έχω ένα κρασί που κανονικά έπρεπε να είναι καθαρό αλλά είναι ακόμη αρκετά θολό. Υπάρχει τρόπος να καθαρίσει? Το μικρό βαρέλι 100 λίτρα έχει κ μια περίεργη γεύση. Είναι δυνατό σχεδόν 12 βαθμούς κ στο χημείο μου είπαν να το κλείσω πιο αργά από ότι συνήθως. Κάποια ιδέα?
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Goude
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 1056
- Κάρμα: 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 494
27/11/2018 23:59 #26267
από Goude
Goude απάντησε στο θέμα: Καλησπέρα
Το χημείο, δεν σου έδωσε γραπτή ανάλυση; Αν ναι, ανέβασε την να την δούμε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimitris.stefanou
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- dimitris.stefanou
-
Συντάκτης θέματος
- Αποσυνδεμένος
- New Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 3
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
30/11/2018 16:41 #26278
από dimitris.stefanou
dimitris.stefanou απάντησε στο θέμα: Καλησπέρα
Όχι φίλε μου δεν τις κράτησα
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
|
- Goude
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
Λιγότερα
Περισσότερα
- Δημοσιεύσεις: 1056
- Κάρμα: 6
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 494
30/11/2018 19:28 #26280
από Goude
Goude απάντησε στο θέμα: Καλησπέρα
Πιθανά να έχει αντίγραφο το χημείο.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.130 δευτερόλεπτα
- Βρίσκεστε εδώ:
-
Αρχική
-
Forum
-
ampelourgos.gr
-
Εμπειρίες και Πρακτικές
- Καλησπέρα