file Νέος

Περισσότερα
06/10/2017 14:15 #23857 από Dimitris85
Dimitris85 δημιούργησε το θέμα: Νέος
Για αρχή θα ήθελα να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ τα καλύτερα για τα κρασιά και τα αμπέλια σας με πολύ καλά και απροσδόκητα τέλεια αποτελέσματα.
Ονομάζομαι Δημήτρης και μόλις γράφτηκα στο forum σας το οποίο και βρίσκω πολύ καλό.Ο λόγος που με ώθησε είναι ότι αποφασίσαμε με τον μπατζανάκη μου να ασχοληθούμε με την δημιουργία δικού μας κρασιού στο σπίτι.
Ημαστε και οι δυο μη γνώστες του θέματος και για αυτόν τον λόγο έχουμε αρχίσει από τώρα να ρωτάμε να μαθαίνουμε και να συμβουλευόμαστε ανθρώπους ώστε του χρόνου να κάνουμε μια αξιοπρεπείς αρχάρια αρχή.
Θα μιλήσω αρχικά για της δικές μου προτιμήσεις και δεχτεί κάθε συμβουλή ή αποτροπή.
Εκτός από την δημιουργία ενός "απλού"κρασιού όπου το καταναλώνεις μέσα σε μια σεζόν όπου και αυτό με ενδιαφέρει ψάχνω για την δημιουργία ενός κόκκινου(αγιωργίτικο,syrah,merlot) όπου θα ήθελα να το κάνω να ωριμάσει στο δικό μου βαρέλι και να έχει χρόνο ζωής.Το ξέρω ότι είναι γενικό αυτό που λέω αλλά δίνω έναν μπούσουλα για να με συμβουλεύσετε
είτε με site είτε με βιβλία ή όπως αλλιώς.Υ.Γ(είμαστε ιδωτική υπάλληλοι και τα λεφτά δεν μας περισσεύουν για παρακολούθηση σεμιναρίων όπου χρειάζονται χρήματα).
Θα προτιμούσα να τα αγοράσω σε εξοπλισμό η να επισκεφτούμε κάποιους έμπειρους και να μας εξηγήσουν ή να παρακολουθήσω συναντήσεις αν πραγματοποιήθουν.
Πραγματικά σας ευχαριστώ προκαταβολικά ξέρω ότι εχω παραλείψει στοιχεία αλλα δεν μου έρχεται κάτι άλλο τώρα αν μου πείτε θα τα αναφέρω. Όσο για το αν έχουμε αμπέλια δικά μας όχι αλλά πριν ρωτήσω για μούστο και τέτοια θα ήθελα μια ενημέρωση για το πόσο εύκολη και οικονομική είναι η διαδικασία για έναν αρχάριο και συνεχίζουμε με τα υπόλοιπα.
Ελπίζω να έγραψα σε σωστό πεδίο και να μην σας κουράζω άδικα.
Ευχαριστώ.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/10/2017 14:56 #23858 από κωστας χ
κωστας χ απάντησε στο θέμα: Νέος
Καλωσορίσατε. Να κάνεις φέτος κρασί δεν προλαβαίνεις. Έχεις περιθώριο μέχρι τον Αύγουστο να διαβάσεις τις θεματικές ενότητες ΑΜΠΕΛΙ και ΟΙΝΟΣ στο φιλόξενο αμπελουργό που βρισκόμαστε και θα γίνεις εξπέρ.Καλή μελέτη.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.094 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ