file Αποτυχία φύτευσης

Περισσότερα
14/08/2022 14:00 #29823 από Aris1986
Aris1986 απάντησε στο θέμα: Αποτυχία φύτευσης
Ουτε κατηγορησες ουτε καποιο κακο εκανες.Εγω τωρα θα ξεκινησω να βαλω ριζες και σκεφτομουνα να π[αραγγειλω απο νεμεα ή θηβα αλλα με αυτα που διαβασα θα παω να τα παρω μονος μου και να τα διαλεξω εγω.Μαλιστα ο γεωπονος μου ειπε οτι δικαιουμαι αν θελω να τον βαλω να μου σπασει και μια βεργα μπροστα μου να δω αν ειναι φρεσκο.Αν γυρισεις πισω σε θεματα στο φορουμ εδω θα βρεις πολλες περιπτωσεις.Εξοδα θα κανω απο αθηνα να παω με τ αμαξι αλλα επειδη ειμαστε πονηρος λαος θα παω.Πιστευω απο το να μου στειλουνε ελλατωματικα και να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο καλυτερα να δωσω ενα 50ρικο παραπανω.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
14/08/2022 17:38 #29824 από Xbass540
Xbass540 απάντησε στο θέμα: Αποτυχία φύτευσης
Ναι Ε; Άρα είναι σύνηθες να αγοράζεις αμπέλια και να είναι Τζούφια…δεν το χωράει ο νους μου ρε γμτ…πίστευα οτι οκ δεν είναι και τιποτα φοβερό να φτιάξουν μερικά σωστα φυτά …αλλά μαλλον δεν είναι…τα αγορασα μέσω ενός καταστήματος αγροτικών ειδών, που τα παρήγγειλε για λογαριασμό μου πάλι με την σκέψη οτι θα τα αγοράσει ένας επαγγελματίας του χώρου και όχι εγώ ως ιδιώτης, όποτε θα υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση.
Θα μιλησω μαζι του μπας και ζητήσει να τα αντικαταστήσει…
Καλά μιλάμε γις μεγάλη χασούρα…εκτός από τον κόπο να τς βάλω, πλήρωνα και ενα ανθρωπο να τα ποτίζει μέχρι τώρα και μια χαμένη χρόνια επισης…πφφφ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.090 δευτερόλεπτα