ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
- ΓΜ
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 117
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ThanasisGr
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 155
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 389
Πως θα αντέξει μέχρι τότε ; θα μπορέσει να το σώσει ;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1170
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 866
Αν θείωσε το σταφυλοπολτό μπορεί να περιμένει,
αν όχι να θειώσει τώρα.
ΝΚ
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ThanasisGr
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 155
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 389
Το να πατήσει λίγα ακόμη με υψηλούς βαθμούς και να τα ανακατέψει είναι λύση ;
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Nikos Kotsalis
-
- Αποσυνδεμένος
- Platinum Member
-
- Δημοσιεύσεις: 1170
- Κάρμα: 9
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 866
Ζυμωμένος σταφυλοπολτός ακόμα και υψηλόβαθμος μπορεί να αναπτύξει πτητική οξύτητα.
ΝΚ
Pura vida!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Aris1986
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
-
- Δημοσιεύσεις: 29
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ΓΜ
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 117
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Ευχαριστώ
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ThanasisGr
-
- Αποσυνδεμένος
- Premium Member
-
- Δημοσιεύσεις: 155
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 389
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Aris1986
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
-
- Δημοσιεύσεις: 29
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
Παρακάτω σας επισυνάπτω συνδέσμους με συντομη περιγραφη απ οσους ιστοτοπους θυμαμαι διοτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβασω αρχεια pdf και εχω ξεχασει τους ιστοτοπους.
Σημειωσεις μαθηματος αμπελουργιας
Σ. Πετροπούλου Καραγιαννοπούλου,Καθηγήτρια ΤΕΙ Πελοποννήσου
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
https://eclass.teiwm.gr/modules/document/file.php/DNG266/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%97%202%20%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3.pdf
Σημειωσεις μαθηματος αμπελουργιας (απο την ιδια καθηγητη αλλα φετινες)
https://eclass.uop.gr/modules/document/file.php/1963/%CE%91%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%202022.pdf
Αμπελουργια ακριβειας
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/bitstream/handle/11400/554/Oikonomou_15205.pdf?sequence=1&isAllowed=y
ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ
ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ
http://ikee.lib.auth.gr/record/113235/files/Teliko.pdf
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5640/somarakis_nikos.pdf?sequence=1
ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5624/%cf%80%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7%20%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b72.pdf?sequence=1
Αμπελογραφική Περιγραφή 23 Γηγενών και Ξενικής Προέλευσης Ποικιλιών Αμπέλου
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5641/diamantopoulos_teliko.pdf?sequence=1
Επίδραση δύο υποκειμένων και δύο συστημάτων γραμμικής υποστύλωσης της ποικιλίας "Αγιωργήτικο" στην περιεκτικότητα του γλεύκους σε κάλιο
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5652/tsougkriani_xara.pdf?sequence=1
Μελετη ποικιλιων ΚΑΡΧΑΛΑΝΑΣ,ΜΠΟΥΓΙΑΛΑΜΑΣ,ΖΟΥΜΙΑΤΙΚΟ
http://ikee.lib.auth.gr/record/126013/files/GRI-2011-6375.pdf
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Aris1986
-
- Αποσυνδεμένος
- Junior Member
-
- Δημοσιεύσεις: 29
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 50
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/bitstream/handle/11400/2067/%CE%A0%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%20%CE%93%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%20%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C.pdf?sequence=1&isAllowed=y
ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
http://www.psarikorinthias.gr/myimages/%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91%20%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3.pdf
Καινοτόμες μέθοδοι οινοποίησης &
εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στην
οινοπαραγωγή»
http://nestor.teipel.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/14232/STEG_TEGEP_00040_Medium.pdf?sequence=1
ΛΕΥΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
https://oeclass.aua.gr/eclass/modules/document/file.php/PMS41109/MBA%20III%20%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B7%20%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7.pdf
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΟΨΙΜΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
http://ikee.lib.auth.gr/record/129991/files/vogiatzi.pdf
ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/41686/Diplwmatiki_teliko.pdf?sequence=1
Χαρακτηριστικά της ερυθράς οινοποίησης
https://oeclass.aua.gr/eclass/modules/document/file.php/PMS41109/MBA%20IV.pdf
‘Ορθές πρακτικές – αμπελοκαλλιέργειαςΟινοποίηση τοπικών ποικιλιών Έβρου
dionysosvine.eu/images/docs/deliverables/3.5_seminar/presentations/01_gr.pdf
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ Κ ΜΕΘΟΔΟΙ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
https://repo.lib.duth.gr/jspui/bitstream/123456789/12302/1/KyriazidisE_2017.pdf
Καλη συνεχεια,θα επανελθω και με άλλα.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Βρίσκεστε εδώ:
-
Αρχική
-
Forum
-
ampelourgos.gr
-
Αμπέλι
- ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022