file ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

Περισσότερα
18/09/2022 20:30 #29930 από ΓΜ
ΓΜ απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Κατατοπιστικοτατος
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k, ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
18/09/2022 21:17 #29931 από ThanasisGr
ThanasisGr απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Και εγώ είπα στο φίλο μου να αποστάξει γρήγορα μα έλα που στα μέρη μας τα καζάνια ανοίγουν σε ένα μήνα.

Πως θα αντέξει μέχρι τότε ; θα μπορέσει να το σώσει ;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/09/2022 08:18 #29932 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Θανάση καλημέρα,
Αν θείωσε το σταφυλοπολτό μπορεί να περιμένει,
αν όχι να θειώσει τώρα.
ΝΚ

Pura vida!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alexandros.k, ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/09/2022 08:44 #29933 από ThanasisGr
ThanasisGr απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Ευχαριστώ Νίκο. Θα του το μεταφέρω.

Το να πατήσει λίγα ακόμη με υψηλούς βαθμούς και να τα ανακατέψει είναι λύση ;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alexandros.k

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/09/2022 10:35 #29935 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Θα ήταν υποβοηθητικό αλλά δεν θα τον κάλυπτε απόλυτα.
Ζυμωμένος σταφυλοπολτός ακόμα και υψηλόβαθμος μπορεί να αναπτύξει πτητική οξύτητα.
ΝΚ

Pura vida!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k, lyggas, ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
20/09/2022 19:44 #29937 από Aris1986
Aris1986 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Καλησπέρα!Υπαρχει τροπος να ανεβασω εδω αρχεια σε pdf?¨Αφορουν βιβλιογραφια για αμπελουργια/αμπελογραφια ωστε να τα μοιραστω και με εσας.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": alexandros.k, ampelofilos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/09/2022 00:04 #29938 από ΓΜ
ΓΜ απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Φέτος χρησιμοποίησα πρώτη φορά πνευματικό καπάκι.την Κυριακή το έβαλα στο 1 bar και σήμερα μου μετέφεραν ότι έχει πάει στα 1,2..έχει κρατήσει αέρα μέσα με κίνδυνο να γίνει ξύδι;
Ευχαριστώ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/09/2022 09:24 #29939 από ThanasisGr
ThanasisGr απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Άρη είναι μια δυσλειτουργία της σελίδας αυτό που ρωτάς.

Θα σου πρότεινα να το κάνεις επισυνάπτοντας το link (αν έχει) του αρχείου που θέλεις να κοινοποιήσεις.

Στην εικόνα είναι με κόκκινο κύκλο το ¨κουμπί¨ που πρέπει να επιλέξεις.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k, Aris1986

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/09/2022 18:33 #29940 από Aris1986
Aris1986 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Καλησπέρα σε όλους.
Παρακάτω σας επισυνάπτω συνδέσμους με συντομη περιγραφη απ οσους ιστοτοπους θυμαμαι διοτι δεν υπαρχει η δυνατοτητα να ανεβασω αρχεια pdf και εχω ξεχασει τους ιστοτοπους.


Σημειωσεις μαθηματος αμπελουργιας
Σ. Πετροπούλου Καραγιαννοπούλου,Καθηγήτρια ΤΕΙ Πελοποννήσου
ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟΥ
https://eclass.teiwm.gr/modules/document/file.php/DNG266/%CE%94%CE%99%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%9E%CE%97%202%20%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91/%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%95%CE%99%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%91%CE%9C%CE%A0%CE%95%CE%9B%CE%9F%CE%A5%CE%A1%CE%93%CE%99%CE%91%CE%A3.pdf

Σημειωσεις μαθηματος αμπελουργιας (απο την ιδια καθηγητη αλλα φετινες)
https://eclass.uop.gr/modules/document/file.php/1963/%CE%91%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1%202022.pdf

Αμπελουργια ακριβειας
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/bitstream/handle/11400/554/Oikonomou_15205.pdf?sequence=1&isAllowed=y

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΡΙΩΝ ΠΡΩΙΜΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ
ΑΜΠΕΛΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΗ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΧΩΡΟ
http://ikee.lib.auth.gr/record/113235/files/Teliko.pdf

http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5640/somarakis_nikos.pdf?sequence=1

ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΣΠΑΝΙΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5624/%cf%80%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%b7%20%ce%bc%ce%b5%ce%bb%ce%b5%cf%84%ce%b72.pdf?sequence=1

Αμπελογραφική Περιγραφή 23 Γηγενών και Ξενικής Προέλευσης Ποικιλιών Αμπέλου
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5641/diamantopoulos_teliko.pdf?sequence=1

Επίδραση δύο υποκειμένων και δύο συστημάτων γραμμικής υποστύλωσης της ποικιλίας "Αγιωργήτικο" στην περιεκτικότητα του γλεύκους σε κάλιο
http://dspace.aua.gr/xmlui/bitstream/handle/10329/5652/tsougkriani_xara.pdf?sequence=1

Μελετη ποικιλιων ΚΑΡΧΑΛΑΝΑΣ,ΜΠΟΥΓΙΑΛΑΜΑΣ,ΖΟΥΜΙΑΤΙΚΟ
http://ikee.lib.auth.gr/record/126013/files/GRI-2011-6375.pdf
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k, ampelofilos, lyggas, ΓΜ, ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
21/09/2022 18:34 #29941 από Aris1986
Aris1986 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
ΑΜΠΕΛΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΦΩΚΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΙ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΟΛΥΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ
https://polynoe.lib.uniwa.gr/xmlui/bitstream/handle/11400/2067/%CE%A0%CF%84%CF%85%CF%87%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%20%CE%93%CF%81%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%B7%20%CE%A4%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C.pdf?sequence=1&isAllowed=y

ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
http://www.psarikorinthias.gr/myimages/%CE%92%CE%91%CE%A3%CE%99%CE%9A%CE%91%20%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%99%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%91%20%CE%9F%CE%99%CE%9D%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A3%CE%97%CE%A3.pdf

Καινοτόμες μέθοδοι οινοποίησης &
εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας στην
οινοπαραγωγή»
http://nestor.teipel.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/14232/STEG_TEGEP_00040_Medium.pdf?sequence=1

ΛΕΥΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
https://oeclass.aua.gr/eclass/modules/document/file.php/PMS41109/MBA%20III%20%CE%9B%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%B7%20%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7.pdf

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΗΣ ΠΟΙΚΙΛΙΑΣ ΟΨΙΜΟΣ ΕΔΕΣΣΗΣ
http://ikee.lib.auth.gr/record/129991/files/vogiatzi.pdf

ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ
ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ
https://dspace.lib.ntua.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/41686/Diplwmatiki_teliko.pdf?sequence=1

Χαρακτηριστικά της ερυθράς οινοποίησης
https://oeclass.aua.gr/eclass/modules/document/file.php/PMS41109/MBA%20IV.pdf

‘Ορθές πρακτικές – αμπελοκαλλιέργειαςΟινοποίηση τοπικών ποικιλιών Έβρου
dionysosvine.eu/images/docs/deliverables/3.5_seminar/presentations/01_gr.pdf

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ Κ ΜΕΘΟΔΟΙ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
https://repo.lib.duth.gr/jspui/bitstream/123456789/12302/1/KyriazidisE_2017.pdf
Καλη συνεχεια,θα επανελθω και με άλλα.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos, alexandros.k, ampelofilos, lyggas, ΓΜ, ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.153 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ