file ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022

Περισσότερα
13/01/2023 21:46 - 13/01/2023 21:47 #30127 από Aris1986
Aris1986 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Εγω μιλαω για φυτωριο στη θηβα που προτεινουν πολλοι απο εδω.Εφερα γεωπονο φιλο,μου ειπε οτι συμβαινει συχνα σε ερασιτεχνες να δινουν τη σαβουρα γιατι αυτα λεει αν τα κανουν σε επαγελματια την εκατσαν.Βλεπεις εγω σαν ερασιτεχνης δε ξερω,μπορει να εκανα λαθος κτλ,που φυσικα δεν ισχυει απλα αυτο θα μ πει...δε θα βγαλω ακρη τωρα με τιποτα θα κανει το κινεζο οπως μου ειπε ο γεωπονος οτι κανει το κινεζο και τα ριχνει σε λαθος φυτευση,στο χωμα στο καιρο και τα ζωδια.Κριμα το κοπο μου κριμα τα λεφτα.Υπαρχει μια πιθανοτητα να ποιασουν μερικα συμφωνα με το γεωπονο που τα ειδε οποτε θα κανω τη τυχη μου με κανα μοσχευμα.
Τελευταία διόρθωση: 13/01/2023 21:47 από Aris1986.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": ThanasisGr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
13/01/2023 22:16 #30128 από ThanasisGr
ThanasisGr απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2022
Θα σου πω και την δική εμπειρία.

Πρόπερσι είχα αγοράσει από την Vitro Hellas είκοσι ρίζες Μοσχάτο Σάμου.

Ήρθαν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που περιγράφεις εσύ και επί πλέον οι ρίζες πολύ κοντά κομμένες, στα 2-3 εκατοστά.

Τους πήρα τηλέφωνο, τους έστειλα και φωτογραφίες και προς τιμήν τους μου τα αντικατέστησαν.

Τώρα ήταν από λάθος ή ήθελαν να ξεσκαρτάρουν παλιό εμπόρευμα ! Δεν ξέρω. Πάντως μου τα άλλαξαν.

Σου προτείνω να έρθεις σε επαφή με το φυτώριο που τα αγόρασες και αν είναι σωστοί επαγγελματίες θα βρεθεί λύση.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα