file ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021

Περισσότερα
11/10/2021 22:49 #29485 από dimitris1964
dimitris1964 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021
Ενδεικτικά κάποια ζύμη του εμπορίου που να κάνει αυτή τη δουλειά?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
11/10/2021 22:54 - 11/10/2021 22:59 #29486 από Theo24
Theo24 απάντησε στο θέμα: ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021
Εδώ στο pdf της Lallemand θα βρεις μια λίστα με ζύμες όπου στην τέρμα δεξιά στήλη αναφέρει αν είναι killer. www.lallemandwine.com/wp-content/uploads/2017/12/Quick-Yeast-References-Chart_2018_LR.pdf
Τελευταία διόρθωση: 11/10/2021 22:59 από Theo24.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimitris1964

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12/10/2021 17:32 #29487 από dimitris1964
dimitris1964 απάντησε στο θέμα: Re:ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021
Υπάρχει τρόπος να καταλάβουμε εάν οι ζύμες που βάλαμε υπερίσχυσαν ή όχι?


Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
12/10/2021 18:58 #29488 από Theo24
Theo24 απάντησε στο θέμα: Re:ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021
Αυτό δεν το ξέρω, πάμε σε πολύ βαθιά νερά. Εμείς οι ερασιτέχνες κάνουμε ό,τι είναι εφικτό με τις δυνατότητες που έχουμε.
Αν στους επαγγελματίες οι ζύμες killer λειτουργούν, τότε γιατί όχι και σε εμάς;
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": setoinos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • gomati_sok
  • Το Άβαταρ του/της gomati_sok Συντάκτης θέματος
  • Αποσυνδεμένος
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Μεταξύ Θεσσαλονίκης και Γοματίου Χαλκιδικής
Περισσότερα
15/10/2021 20:10 #29493 από gomati_sok
gomati_sok απάντησε στο θέμα: Re:ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021
Ενδεικτικά κάποια ζύμη του εμπορίου που να κάνει αυτή τη δουλειά?

Ζύμη Enartis Ferm Top 15

20,00 € με ΦΠΑ

Ζύμη, στέλεχος bayanus, ιδανικό για δύσκολες ζυμώσεις, αφρώδη.
200g/tn
MICROBIOLOGICAL CHARACTERISTICS
Fermentation temperature 10 - 30ºC (50-86°F) Lag phase short Fermentation speed high Alcohol tolerance ≤ 17% v/v Killer factor killer pH tolerance tolerant to low pH Resistance to free SO2 good

“Ο καπτάν Δημήτρης ένιωσε ένα νταγιάντισμα σοφράνο μεριά,
ο καιρός τραμουντάνα γεμάτη έξι προς εφτά δύναμη ,
η μπαστέκα στο καπόνι έτριξε μακρόσυρτα, το καΐκι...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dimitris1964, setoinos

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.084 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ