file αμπελοφυλλα

Περισσότερα
05/05/2014 09:58 - 05/05/2014 10:01 #15140 από ΒΙΡΓΙΝΙΑ
ΒΙΡΓΙΝΙΑ δημιούργησε το θέμα: αμπελοφυλλα
πως μπορω να παστοσω αμπελοφυλλα σε μεταμουσουλφιτ?
Τελευταία διόρθωση: 05/05/2014 10:01 από admin.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/05/2014 20:36 #15142 από mioannis
mioannis απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Βιργινία
Εγώ δεν θα επιχειρούσα ποτέ να παστώσω αμπελόφυλλα με μεταμπισουλφίτ το οποίο δεν είναι και τόσο αθώο (περιέχει ενώσεις θείου και οξυγόνου) και χρησιμοποιείται για εφαρμογές οινοποίησης και όχι από όσο γνωρίζω για πάστωμα. Γιατί δεν ακολουθείς τις συμβουλές της μητέρας σου ή της γιαγιά σου που πάστωναν τα αμπελώφυλλα με νερό και αλατάκι του Θεού?
Αλλιώς βράστα σε καυτό νερό με αλάτι για 2-3 λεπτά, ξεπλυνέ σε κρύο νερό, σούρωσε και στη συνέχεια βάλτα σε τάπερ και κατάψυξη μέχρι την επομένη σεζόν.Δοκιμασμένη συνταγή
Γιάννης Μ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
06/05/2014 22:07 #15143 από Goude
Goude απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Αμπελόφυλλα σε γυάλινο βάζο 420γρ.
Περιέχει:
Αμπελόφυλλα, νερό, αλάτι.
Μέσο όξυνσης: κιτρικό οξύ.
Συντηρητικά: πυροθειώδες κάλιο, περιέχει θειώδεις ενώσεις.
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
Τιμή: €2,68

www.marketgr.gr/assets/images/0158/6543/vineleaves1.jpg
από εταιρία : ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΗ

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
07/05/2014 09:32 #15144 από Nikos Kotsalis
Nikos Kotsalis απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Καθαρό θαλασσινό νεράκι φτάνει και περισσεύει για το πάστωμα αμπελόφυλλων.
ΝΚ

Pura vida!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/05/2014 07:52 #15189 από BIO AMPELOYRGOS
BIO AMPELOYRGOS απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Φύλε Goude, αυτό δεν το περήμενα από εσένα ;)

Ρε συ, έχεις έρθει και στο κτήμα μας με τα καλύτερα αμπελόφυλλα στον κόσμο, που είναι και Βιολογικά και μου διαφημίζεις πυροθειώδες κάλια και θειώδεις ενώσεις;;;

Θα σε μαλώσω... :)

Λοιπόν, για να σοβαρευτώ, θα συμφωνίσω με τις απλές συνταγές με λίγο αλάτι, πολύ λίγο φυσικό χυμό λεμονιού και ελαφριά παστερίωση ή ζεμάτισμα και στην κατάψυξη.

Απλά πράγματα.

Φίλε Goude, έχεις πολύ καιρό να έρθεις στο κτήμα μας και σε περημένω (εσένα και όλους τους φίλους μας) να πιούμε ένα τσιπουράκι και να φάμε Ντολμαδάκια Μαριάννας με τα Αμπελόφυλλα Μαριάννας, συνοδευόμενα με Αμπελοκορφές και άλλα μεζεδάκια.

Πολλά φιλιά !!!

Πάγκαλος Δ. Καζάκης
6936708723
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/05/2014 18:35 #15195 από Goude
Goude απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Καλησπέρα Πάγκαλε.
Αμπελόφυλλα με πυροθειώδες φτιάχνει η συγκερκιμένη εταιρίεα. Τώρα από ποιότητα και πελατολογιο; Πάντως βρίσκω ότι κατάσχονται πολλοί τόννοι αμπελόφυλλα κυρίως Τουρκίας. Γιατί;

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
16/05/2014 22:23 #15197 από BIO AMPELOYRGOS
BIO AMPELOYRGOS απάντησε στο θέμα: αμπελοφυλλα
Καλησπέρα!!!
Μα και βέβαια κατάσχονται τόνοι τούρκικων αμπελόφυλλων, ιδιαίτερα τώρα τελευταία που έχει "σφίξει" λίγο και η νομοθεσία.
Για να καταλάβεις.. πριν περίπου 6-7 χρόνια έκανα ένα ταξίδι στην Κρήνη της Μικράς Ασίας και πήγα Ανατολικά σε μια περιοχή όπου καλλιεργούν Σουλτανίνες σε χιλιάδες στρέμματα. Βουνά και λόφοι, μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου.
Από εκεί έρχεται μεγάλο μέρος των εκατομμυρίων βαρελιών παστών αμπελόφυλλων που ανασυσκευάζουν γνωστές εταιρίες στην Ελλάδα για την Ευρωπαϊκή αγορά.
Καταπλικτικά αμπέλια! Πού είναι το πρόβλημα λοιπόν;
Οι παραγωγοί θέλουν καλές παραγωγές για να κάνουν σταφίδες. Δεν θέλουν κανένας να τους πειράξει τα αμπέλια τους. Όταν λοιπόν βάζουν τις γυναίκες της περιοχής να ξεφυλλίσουν, για αμοιβή τους δίνουν τα αμπελόφυλλα που ξεφύλλισαν (γηρασμένα φύλλα 30-40 ημερών). Αυτές με τη σειρά τους, για να πληρωθούν, πουλάνε αυτά τα φύλλα στις τοπικές βιοτεχνίες όπου τα βάζουν σε τσιμεντένιους λάκους, τα πνήγουν στα χημικά και μετά τα παστώνουν στην κυριολεξία με αλάτι στα βαρέλια.
Ακόμη και καλό να ήταν το αμπελόφυλλο, μετά από τέτοια επεξεργασία έχει γίνει για τα σκουπίδια.
Γι' αυτό τέτοιου είδους αμπελόφυλλα έχουν σχεδόν μαύρη όψη στα ράφια των σούπερ μάρκετ.
Το παν είναι η ποιότητα. Φέτος κλείνουμε 20 χρόνια παραγωγής των "Αμπελόφυλλων Μαριάννας" και όλα αυτά τα χρόνια η ζήτηση είναι μεγαλύτερη της παραγωγής. Και πουλάμε γιατί είναι καλά. Δεν ενδιαφέρει τόσο τους πελάτες μας το ότι είναι Ελληνικά και Βιολογικά. Αυτά είναι δυο δευτερεύοντα πλεονεκτήματα τα οποία συντελούν στο πρωτεύον: την άριστη ποιότητα!!!
Φιλοδοξώ να κάνουμε ακόμη καλύτερα τα προϊόντα μας με τη βοήθεια του Ζεόλιθου, ο οποίος θα μας βοηθήσει να μειώσουμε ακόμη περισσότερο τη χρήση του Θειαφιού στην καλλιέργειά μας και θα εξαλήψει ακόμη και το παραμικρό ίχνος βλαβερών ουσιών που δυστυχώς επιβαρύνουν τις καλλιέργειές μας μέσω της ατμόσφαιρας.
Να είσαι καλά φίλε μου και ελπίζω να σε δω σύντομα στο κτήμα μας, μαζί με άλλους φίλους του ampelourgos.
Τα λέμε.

Πάγκαλος Δ. Καζάκης
6936708723
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
09/11/2020 02:29 #28808 από jiuer7845

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.281 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ