file Αμπελι Rally και Crimson

Περισσότερα
08/10/2008 14:06 #575 από texnologos geoponow
texnologos geoponow δημιούργησε το θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
Καλημέρα σε όλους σας!!!!!
Είμαι κανούριο μέλος και θα ήθελα να μάθω πληροφορίες για αυτές τις ποικιλίες (απαιτήσεις σε θρεπτικά στοιχεία, ποτίσματα, κλπ). Είμαι καινούρια τεχνολόγος γεωπόνος(sorry στο όνομα μου ξέφυγε το w) και κάποιοι γνωστοί μου έχουν αμπέλι με αυτές τις ποικιλίες. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει!!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
19/10/2008 23:07 #607 από navy2810
navy2810 απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
12-4-6+ micro σαν βασικη και μυκκοριζες .κτα την διαρκεια υδατοδιαλυτα 20-20-20 14-14-30 αναλογως με το σταδιο.

Περισσότερα
11/05/2011 04:10 #5269 από georgeK
georgeK απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
Καλημέρα
Η ποκιλια Crimson που αναφέρεις είναι ποικιλία για επιτραπέζια σταφύλια.
Αν λοιπόν εννοούμε την ίδια θα ήθελα να σε πληροφορήσω σχετικά με το κλάδεμα.
Είναι μια λάιμαργη ποικιλία και απαιτεί κλάδεμα πιο ανοικτό από την σουλτανίνα με πολλά κεφάλια και αμολυτές για να αποδόσει μεγάλα σταφύλια και όχι καμπανάρια. Εχουμε μια φυτεία 3 στρεμμάτων 5 ετών ότι χρειαστείς ελεύθερα!!

Περισσότερα
12/05/2011 01:13 #5274 από dimetzim
dimetzim απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
Καλημέρα georgeK.Αν θέλεις πες μου για το Crimson σχετικά με το κλάδεμα. Το αμπελι μου είναι στον τριτο χρόνο.Διαμορφωμένο σε γραμμικό σχίμα αμφίπλευρo Ρουαγιεμε τρεις κεφαλές σε καθε πλευρα.πόσα μάτια πρεπει να αφίνουμε σε κάθε κεφαλή .Θέλει μακρύ η κοντό κλάδεμα? Ευχαριστώ.

Περισσότερα
12/05/2011 07:44 #5275 από navy2810
navy2810 απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
dose plirofories an ine potistiko i oxi alla i apopsi mou ine 3-5 matia kai afoy aniksei diamorfinis analoga me prasino kladema ....????katanoito?

Περισσότερα
13/05/2011 06:02 #5279 από dimetzim
dimetzim απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
Το αμπέλι μου είναι ποτιστικό είναι σε ορεινή περιοχή στην Κοζανη και οι αποστάσεις φύτεψης είναι 2,50 χ 1,50. και τα Crimson τα κάνω κοντό κλάδεμα όπως και τα οινοποιήσιμα στα δύο μάτια. Παρακαλώ μία ολοκληρομένη απάντιση για τον Φίλο ερασιτέχνη Αμπελουργό.

Περισσότερα
13/05/2011 10:38 #5281 από Giwrgos_P
Giwrgos_P απάντησε στο θέμα: Αμπελι Rally και Crimson
Παιδιά, έχει κανένας πρακτική εμπειρία με κλήματα Rallι seedless ? Τι διαμόρφωση/κλάδεμα ειναι το ιδανικώτερο για την εν λόγω ποικιλία?
Επίσης πώς λύσατε το προβλημα με τις σφήκες? Εγω εβαλα λιγες ριζες δοκιμαστικα, και εντυπωσιαστικα απο το ποιοτικο γευστικο αποτέλεσμα, αλλα φαίνεται πως το ίδιο αρεσε και στις σφήκες που απο ολες τις ποικιλίες του κτήματος (πανω απο 20) αυτές διαλεξαν το σταφύλι της συγκεκριμενης ποικλίας ως το ΤΟΡ 1 ! [:)]

Περισσότερα
14/05/2011 09:20 #5282 από Remata
Remata απάντησε στο θέμα: Επιτραπεζιο σταφύλι κριμσον
Υπάρχουν στοιχεία για την παραγωγικότητα της ποικιλίας κριμσον;ανα κλημα; Επίσης υπάρχει κάποιος φορέας τυποποίησης της παραγωγής στην πελλοπονησο;

Περισσότερα
17/05/2011 11:25 #5286 από georgeK

Αυτό είναι το κλάδεμα που χρησιμοποιώσχήμα Η αν και φέτος δεν είμαι ικανοποιημένος από τα σταφύλια από 8=15 σταφύλια μέτρησα Αν μπορείς ανέβασε φωτό και από το δικό σου κλάδεμα από εμπορικό ενδιαφέρον υπάρχει? περιορισμένο θα έλεγα γιατί είναι άγνωστο στον κοσμο αλλά πιστεύω έχει προοπτικές γιατί έχει χαμηλό κόστος καλλιέργειας και δεν έχει ορμόνες.

Περισσότερα
17/05/2011 11:28 #5287 από georgeK
Πως μπορώ να ανεβάσω φωτογραφία εδω?

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.860 δευτερόλεπτα