Topic-icon επιτραπεζιο σταφυλι

More
31/10/2011 10:38 #6068 από Remata

θα ηθελα τις γνωμες των φιλων αμπελουργων σχετικα με τις ποικιλιες των επιτραπεζιων σταφυλιων.ειδικωτερα 1)σε μια εκταση 20 στρεμματων ειναι προτιμωτερο να υπαρχει μια ποικιλια?2)η παραγωγη πρεπει να στοχευει στην ντοπια αγορα η σε ευρυτερη διανομη?3)η συγκομιδη πρεπει να συνοδευεται και απο τυποποιηση-συσκευασια?4)ποιες ποικιλιες εχουν καλεςπροοπτικεςτοσο στην εγχωρια οσο και στην εξωτερικη αγορα?

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

More
13/12/2011 11:22 #6288 από alex wines

ΠΑΝΤΑ εξαρταται τι σκοπο εχεις.θελεις οινοποιησιμες ποικιλιες που ειναι εμπορικες για πωληση και για κρασι δικο σου?η επιτραπεζιες να πουλας τα σταφυλια και να ξενοιαζεις?γνωμη μου μια ποικιλια που να ανταποκρινεται σε ολο το φασμα της αγορας ειτε επιτραπεζια ειτε οινοποησιμη.την δουλευεις καλυτερα και συγκεκριμενα.ολες οι γαλλικες ποικιλιες προτεινονται για εμπορικους σκοπους, κανουν καλο κρασι.για επιτραπεζιες μονο σουλτανινα χωρις κουκουτσι αν θελεις γρηγορη κονομισια και γρηγορη αποσβεση μετα την 5ετια.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.151 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ