Καλωσορίσατε!


Αγαπητοί φίλοι, καλώς ορίσατε στον αμπελουργό.

Από αυτό το βήμα μπορούμε όλοι και όλες να εκφραζόμαστε,
να ρωτάμε, να απαντάμε και σίγουρα να μαθαίνουμε πράγματα, που αφορούν σε αυτό που όλοι αγαπάμε το Αμπέλι μας.

Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ και ελπίζουμε, με την δημιουργική βοήθειά σας, να κάνουμε τον δικτυακό αυτόν τόπο, σημείο συνάντησης , διασκέδασης και γνώσης.

Ευχαριστούμε, 
H ομάδα του http://www.ampelourgos.gr/

Τι Νέο υπάρχει

 

    • emo
    • Χειμερινό Κλάδεμα. 2015
    • Αναφορά Αναφορά Αναφορά Γεια σας από Κρήτη έχω δύο αμπελάκια ένα Λιάτικο,Σιραχ,Καπερνε ορινο αμπέλι και ένα Ασύρτικο,Θραψαθήρι,Σουλτανί που είναι παραθαλάσιο σχεδόν και στα δύο αυτό θα είναι το τέταρτο κλάδεμα...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης Theo24
    • 05/03/2015 23:18
    • emo
    • Φόμοψη σε προχωρημένο στάδιο
    • Αγαπητοί φίλοι έχω σοβαρό πρόβλημα με την φόμοψη! Εγώ το είχα υποψιαστεί από καιρό αλλά όταν έδειχνα τις άρρωστες κληματίδες σε γεωπόνους μου λέγανε ότι το πρόβλημα είναι δευτερογενές! Δεν...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης ayla
    • 05/03/2015 22:35
    • emo
    • Χειμερινό Κλάδεμα. 2015
    • Ο χαλκός λειτουργεί ως απολυμαντικό αλλά και ως παρεμποδιστικό στοιχείο για την εισαγωγή μυκήτων, βακτηρίων κτλ στο φυτό από τις ανοιχτές τομές του κλαδέματος. Ειδικότερα οι τομές σε χοντρό...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης Theo24
    • 05/03/2015 18:46
    • emo
    • Δελτίο Τύπου – 5 Μαρτίου 2015
    • Δελτίο Τύπου – 5 Μαρτίου 2015 La Fontaine de la Pouyade - Η Rolls Royce των Cognacs στο Wineshop.gr! Το ηλεκτρονικό κατάστημα Wineshop.gr , εισήγαγε τον Μάρτιο κατ’αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το πολυβραβευμένο Cognac...
    • στο ampelourgos.gr / Νέα
    • Συντάκτης ampelourgos
    • 05/03/2015 17:41
    • emo
    • ΖΕΟΛΙΘΟΣ ! ποιά η γνώμη σας ;
    • Καλησπέρα Νίκο. Θα ήταν καλό να γνωρίζω τη σύσταση του εδάφους. Συνήθως, ρίχνουμε ένα κιλό ανά κλήμα όταν έχουμε ελαφρύ έως βαρύ έδαφος από το Ζεόλιθο κοκκομετρίας 80μ. Για πολύ βαρύ έδαφος...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης BIO AMPELOYRGOS
    • 05/03/2015 09:29
    • emo
    • Μεταθειώδες κάλιο
    • Αγαπητέ spark, Ναι έχεις δίκαιο, πρόκειται για λάθος μου λόγω βιασύνης να τελειώσω την τοποθέτησή μου για να διευκολύνω τη νέα οινολόγο στην αυριανή της εργασία και να πάω να κοιμηθώ, και το...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης SPYROS
    • 04/03/2015 20:04
    • emo
    • Μεταθειώδες κάλιο
    • Αγαπητέ SPYROS, σε ευχαριστώ για τις χρησιμότατες και αξιόπιστες όπως πάντα πληροφορίες σου. Θα ήθελα σε παρακαλώ να επιβεβαιώσεις ότι στην παράγραφο 8 στον έλεγχο του ολικού θειώδους είναι : +...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης spark
    • 04/03/2015 14:49
    • emo
    • ΡΑΝΤΙΣΜΑΤΑ
    • Γειά σας φίλοι, στον όμορφο αυτό διαδυκτιακό χώρο! Μπορεί να μου πει κάποιος με εμπειρία, πόσα λίτρα ψεκαστικού υγρού χρειάζονται, ανά στρέμμα, ανάλογα με την εποχή βέβαια; Επίσης, με τι πίεση...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης ampelofilos
    • 03/03/2015 23:17
    • emo
    • 7η Συνάντηση Των Φίλων Του Αμπελουργού.
    • Μετά από πολλές μέρες χωρίς υπολογιστή και πάλι on line. Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου για την τόσο επιτυχημένη συνάντηση!!! Οι προλαλήσαντες τα είπαν όλα! Θα...
    • στο ampelourgos.gr / Νέα
    • Συντάκτης ayla
    • 03/03/2015 22:32
    • emo
    • Δρύϊνα Γαλλικα Βαρέλια
    • Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή δεν γνωρίζω πολλά για την τέχνη της αμπελουργίας θα ήθελα κάποιες πληροφορίες για την αγορά δρύινου βαρελιού 150 lt. Η συμμετοχή μου στην ομαδική (είμαστε μια παρέα)...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης greg77
    • 03/03/2015 19:48
    • emo
    • Σορβικό κάλιο/Ασκορβικό οξύ
    • Αγαπητή νέα οινολόγος: Το σορβικό οξύ χρησιμοποιείται σε ένα μεγάλο εύρος προϊόντων, όπως είναι το γιαούρτι και άλλα από ζύμωση προερχόμενα γαλακτοκομικά προϊόντα, στα τυριά, σε σαλάτες...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης SPYROS
    • 03/03/2015 18:18
    • emo
    • ΖΕΟΛΙΘΟΣ ! ποιά η γνώμη σας ;
    • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΜΠΕΛΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1ΣΤΕΜΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΖΕΟΛΙΘΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΟΚΚΟΜΕΤΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΩ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ?ΘΕΛΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ...
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης NikosDimos
    • 03/03/2015 17:16
    • emo
    • Σορβικό κάλιο/Ασκορβικό οξύ
    • Για εξειδικευμένα θέματα που έχουν σχέση με αζύμωτα σάκχαρα έχω τη γνώμη ότι καλό είναι να απευθυνθείς σε επαγγελματίες του είδους που έχουν αρκετή εμπειρία στη χρήση αυτών των υλικών . Αν...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης mioannis
    • 03/03/2015 09:58
    • emo
    • Εγκατασταση αμβυκα
    • Ειμαι στον Βαθυλακκο Θεσσαλονικης και λεγομαι Φιλιππιδης Στελιος, 6977728371 το τηλ μου και επειδη εχω ''προβλημα'' με τα πμ (απαντω σε πμ και τελικα αυτο δεν παει, και εχει συμβει αυτο αρκετες φορες)...
    • στο ampelourgos.gr / Αγορές-Πωλήσεις
    • Συντάκτης stelios1
    • 02/03/2015 20:48
    • emo
    • ΑΓΟΡΑ ΜΑΓΙΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
    • Ποια διαφορα θελεις να δεις? Αν δεν ειχες προβλημα, μην βαζεις απο περιεργεια και μονο. Εκει κατω θα τρυγατε πιο νωρις και οι θερμοκρασιες θα ειναι αυξημενες, μετρησες ποτε θερμοκρασιες? Θα στα...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης stelios1
    • 02/03/2015 20:14
    • emo
    • ΑΓΟΡΑ ΜΑΓΙΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
    • ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩ ΖΥΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ.ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ SYRAH,ΜΑΝΔΗΛΑΡΙ,ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΜΒΟΥΡΓΟΥ KAI...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης josef
    • 02/03/2015 18:50
    • emo
    • Χειμερινό Κλάδεμα. 2015
    • Νέος είμαι κ εγώ στο σπορ γι αυτό ρωτάω. Και μιας είμαι κ εγώ από Κρήτη με ενδιαφέρει γιατί το έχω αφήσει κ εγώ ακλαδευτο. Αν ισχύουν όπως τα λες πάντως ειναι λογικό.
    • στο ampelourgos.gr / Αμπέλι
    • Συντάκτης KRASOULIOS
    • 01/03/2015 13:04
    • emo
    • Μεταθειώδες κάλιο
    • Φίλη "νέα οινολόγος" καλημέρα και από εμένα. Μετά τις άκρως επιστημονικές και "επαγγελματικές" αναρτήσεις των Χρήστου και Σπύρου δεν έχω να προσθέσω τιποτε επιπλέον στον τομέα της Χημείας....
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης Nikos Kotsalis
    • 01/03/2015 12:41
    • emo
    • Μεταθειώδες κάλιο
    • Σε ευχαριστώ πολύ! αυτό που έψαχνα ήταν η παράγραφος 7!Επίσης το ξέρω πολύ καλά ότι παίζεται η αξιοπιστία της εταιρείας γι' αυτό αγχώνομαι και νομίζω ότι στην εταιρεία πιστεύουν ότι όσα έχουν...
    • στο ampelourgos.gr / Οίνος
    • Συντάκτης νέα οινολόγος
    • 01/03/2015 10:36

Περισσότερα Θέματα »