Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: επιτραπεζιο σταφυλι

επιτραπεζιο σταφυλι 31/10/2011 10:38 #6068

  • Remata
  • Το Άβαταρ του/της Remata
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • New Member
  • Δημοσιεύσεις: 3
  • Κάρμα: 0
θα ηθελα τις γνωμες των φιλων αμπελουργων σχετικα με τις ποικιλιες των επιτραπεζιων σταφυλιων.ειδικωτερα 1)σε μια εκταση 20 στρεμματων ειναι προτιμωτερο να υπαρχει μια ποικιλια?2)η παραγωγη πρεπει να στοχευει στην ντοπια αγορα η σε ευρυτερη διανομη?3)η συγκομιδη πρεπει να συνοδευεται και απο τυποποιηση-συσκευασια?4)ποιες ποικιλιες εχουν καλεςπροοπτικεςτοσο στην εγχωρια οσο και στην εξωτερικη αγορα?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

επιτραπεζιο σταφυλι 13/12/2011 11:22 #6288

  • alex wines
  • Το Άβαταρ του/της alex wines
  • ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ
  • Junior Member
  • Δημοσιεύσεις: 30
  • Κάρμα: 0
ΠΑΝΤΑ εξαρταται τι σκοπο εχεις.θελεις οινοποιησιμες ποικιλιες που ειναι εμπορικες για πωληση και για κρασι δικο σου?η επιτραπεζιες να πουλας τα σταφυλια και να ξενοιαζεις?γνωμη μου μια ποικιλια που να ανταποκρινεται σε ολο το φασμα της αγορας ειτε επιτραπεζια ειτε οινοποησιμη.την δουλευεις καλυτερα και συγκεκριμενα.ολες οι γαλλικες ποικιλιες προτεινονται για εμπορικους σκοπους, κανουν καλο κρασι.για επιτραπεζιες μονο σουλτανινα χωρις κουκουτσι αν θελεις γρηγορη κονομισια και γρηγορη αποσβεση μετα την 5ετια.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.597 δευτερόλεπτα
Powered by Kunena Φόρουμ